”Dacă vor părerea mea, consultanța se plătește”

[ad_1]

  • Media: Liga Digisport, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Președintele celor de la Farul Constanța a vorbit foarte deschis despre această perioadă neagră prin care trece fotbalul românesc, însă nu pare dispus să se implice, atâta timp cât în fruntea Federației Române de Fotbal se află Răzvan Burleanu și echipa sa.

Gică Popescu nu este dispus să ajute FRF: ”Consultanța se plătește”

Întrebat unde a greșit Federația Română de Fotbal și ce ar trebui să schimbe, Gică Popescu a refuzat să ofere sfaturi actualei conduceri și chiar a solicitat bani, mai în glumă sau mai în serios, pentru a face acest lucru.

Dumneavoastră mă provocați să fac consultanță, dar consultanța se plătește și nu am fost plătit de Federația Română de Fotbal să fac consultanță. Deci, dacă vor veni vreodată și vor dori să afle părerea mea, consultanța se plătește”, a declarat Gică Popescu într-un interviu pentru Europa Liberă.

Gică Popescu nu mai vrea ”șefia” FRF: ”Nu mai reprezintă o prioritate pentru mine”

De asemenea, Gică Popescu a fost întrebat dacă este nevoie de o schimbare la nivelul Federației Române de Fotbal, pentru ca situația actuală să cunoască o ameliorare. 

Este un subiect delicat. Orice aș spune legat de acest subiect va fi considerat că sunt în opoziție. Eu am încetat de mult să fiu în opoziție, pentru că nu mai reprezintă o prioritate pentru mine această funcție de conducător al fotbalului românesc.

Am încercat la un moment dat, nu s-a putut, OK, mergem înainte cu alte proiecte, cu alte dorințe, însă eu nu văd nicio speranță pentru că, dacă în opt ani de zile nu s-au făcut lucruri, de ce să am speranțe că se vor întâmpla în următorii patru ani de zile? Nu am nicio speranță.

Ce am văzut eu acum, la Campionatul European de juniori sub 19 ani, mi-a tăiat tot elanul. Am văzut frică, lipsă de personalitate, iar asta vine de la cei care conduc, de la cei care manageriază aceste generații care sunt extraordinare dar care, din păcate, sunt oprite de mentalitatea și viziunea și frica celor care conduc”, a completat Gică Popescu.

Etichete: gica popescu , candidatura frf , razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..