Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă la cel mai înalt nivel! Acord cu AC Milan pentru prelungirea contractului  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă la cel mai înalt nivel! Acord cu AC Milan pentru prelungirea contractului

Ibrahimovic, în vârstă de 40 de ani, a marcat 8 goluri în 23 de meciuri disputate pe parcursul sezonului trecut, ajutându-i pe milanezi să cucerească din nou titlul în Serie A, după o aşteptare de peste un deceniu.

Starul suedez este indisponibil  în acest moment, după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul stâng și efectuată în luna mai, iar revenirea sa pe gazon ar urma să aibă loc abia la începutul lui 2023.

Chiar şi în aceste condiţii, responsabilii lui AC Milan s-au arătat dispuşi să-i ofere un nou contract, pentru ca vestiarul grupării „rossonera” să beneficieze în continuare de experienţa unui fotbalist de anvergura lui Ibrahimovic, care i-a ajutat să cucerească un nou „Scudetto”.

Zlatan Ibrahimovic va avea însă un salariu estimat la 1,5 milioane de euro, mult mai mic decât cel anterior (7 milioane de euro net pe sezon), urmând să fie remunerat în funcţie de meciurile disputate şi de obiective, cu prime pentru goluri marcate şi pase decisive, conform presei italiene.

După retragerea din activitate, Zlatan Ibrahimovic ar urma să îndeplinească rolul de ambasador al clubului AC Milan.

Agerpres

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , contract ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..