VIDEO- Protestatarii din Sri Lanka au ajuns în piscina președintelui

[ad_1]

Acestea sunt momentele în care sute de srilankezi iau cu asalt palatul prezidenţial. Aceștia cer demisia președintelui.

Nervoşi că ţara a fost aruncată într-o criză fără precedent, oamenii au ieşit cu miile pe străzi să ceară demisia preşedintelui.
Forţele de ordine au folosit grenade lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a-i opri pe protestatari.

Citeste si: Proteste în Sri Lanka. Sute de manifestanți au încercat să ia cu asalt casa președintelui: 50 de persoane au fost rănite după intervenția poliției

Manifestanţii au construit baricade pe bulevarde pentru a împiedica accesul maşinilor trupelor armate. Într-o discuţie cu un militar, oamenii parcă le cer să renunţe la a-i mai apăra pe cei care au dus ţara în faliment, iar omul legii chiar le cere celor din autospecială să oprească tunul cu apă.

Citeste si: Proteste în Sri Lanka. Sute de manifestanți au încercat să ia cu asalt casa președintelui: 50 de persoane au fost rănite după intervenția poliției

Pentru că erau depăşiţi numeric, până la urmă, forţele de intervenţie s-au dat la o parte, iar protestatarii au intrat în palatul prezidenţial, unde au ajuns până în piscină.

Criza economică ce macină Sri Lanka a adus lipsuri uriaşe pentru populaţie.

Citeste si: O femeie a alertat Poliția după ce menajera sa a dispărut. Este cetăţean din Sri Lanka

Mâncarea, combustibilul, medicamentele sunt produse care nu se mai găsesc atât de uşor, lucru care a făcut ca nemulţumirile oamenilor să crească şi s-a ajuns chiar la o adevărată revoluţie.

Un bilanţ provizoriu arată că sunt 34 de răniţi în urma busculadelor de la intrarea în palatul prezidenţial.

[ad_2]

Citește mai mult..