”Cu cât le port mai mult, cu atât prețul crește”

[ad_1]

  • Superliga: Petrolul – Voluntari, luni, 21:30, Digi Sport 1

  • Superliga: FC Botoșani – Chindia Târgoviște, luni, 18:30, Digi Sport 1

În iunie 2022, Herrig, care ani la rând a fost considerată una dintre cele mai frumoase luptătoare din UFC, a suferit a patra înfrângere consecutivă și a decis să nu mai lupte în octagon.

  • 14-10 este palmaresul victorii/înfrângeri al lui Felice Herrig în UFC.

Galerie Foto

Felice Herrig își vinde șosetele purtate pe internet pentru 150 de dolari perechea

După ce timp de aproximativ 10 ani a luptat în alte promoții, în 2015, Felice Herrig a debutat în UFC cu o dispută în compania lui Paige VanZant. Acum, la șapte ani de la acel moment, sportiva din SUA a revenit la prima sa dragoste, boxul cu mâinile goale, dar are și o ”afacere” care-i aduce venituri considerabile.

Mai exact, Herrig vinde online fotografii cu picioarele sale. Dar asta nu e tot. Fosta luptătoare din UFC își pune la vânzare și șosetele purtate, pe care fanii plătesc aproximativ 150 de dolari.

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi, dar aducem Africa la tine, azi de la 19:20. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

După prima mea operație la genunchi, nu pot să spun că eram falită, dar nu mai primeam bani. Întotdeauna, oamenii au fost obsedați de picioarele mele. De curând, mi-am cumpărat o casă și aveam nevoie de bani.

Dacă-ți plac picioarele, sunt fata ta! Îmi vând și șosetele. Le vor folosite sau murdare. Cu cât le port mai mult, cu atât prețul crește. O pereche de șosete costă în medie 150 de dolari”, a declarat Felice Herrig, citată de The Sun.

Etichete: ufc , felice herrig , herrig sosete


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..