”Arată cât de slab este campionatul!”

[ad_1]

  • Superliga: CS MioveniFarul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, vineri, 22:30, Digi Sport 1

Patronul de la FCSB a transmis că fotbalistul este aproape de un transfer în China și că acesta ar putea să plece în următoarele zile.

Florin Tănase, aproape de transfer, dar Victor Becali a tras un semnal de alarmă: ”Arată cât de slab este campionatul!”

Victor Becali, fostul agent al lui Florin Tănase, consideră că liderul din teren al FCSB-ului nu ar fi trebuit să vorbească în spațiul public despre problemele interne ale echipei, mai ales că acesta era favoritul lui Gigi Becali.

În ceea ce privește transferul lui Tănase în China, agentul a mărturisit că s-ar bucura ca acesta să se materializeze, însă consideră bizar faptul că fotbalistul nu a reușit să se transfere până în acest moment.

Am văzut că s-au supărat. Jucătorii ar trebui să se limiteze la problemele lor de joc, asta sunt problemele clubului. Sunt jucători care nu au primit salariul de foarte mult timp și nu au ieșit în presă sa facă public, nu spun nimic. Hagi și Gică Popescu când erau la Galatasaray se apropiau de 9-10 luni de neplată într-un an. Au avut probleme, dar s-a făcut o înțelegere cu banii de la UEFA și au rezolvat. N-au ieșit în presă pentru că-s lucruri interne. Jucătorii trebuie să joace. Poate a fost o ieșire nefericită a lui Tănase, dar știm că el era preferatul patronului, MM Stoica vorbea foarte frumos de el.

Avem o relație foarte bună, mi-aș fi dorit să facem acest transfer fără să câștigăm nimic, pentru el, că e un băiat care merită să prindă un transfer. Poate îi merge mai bine cu altcineva, să dea Dumnezeu. Nu știu cine îl reprezintă, nu m-am ocupat de transferul în China, nu știu de unde a venit oferta. Nu știu dacă se concretizează, dacă s-a făcut ceva, nu știu nimic”, a declarat Victor Becali la sptfm.ro.

Faptul că Tănase nu a prins un transfer până acum reprezintă, în opinia lui Victor Becali, un semnal de alarmă pentru fotbalul românesc. Tănase a fost doi ani la rând golgheterul Ligii 1, însă nu a reușit să se transfere, iar Victor Becali consideră că acest lucru arată calitatea campionatului din România, dar și performanțele slabe ale echipei naționale.

Să fii 2 ani la rând golgheter și să nu poți fi transferat, sigur că arată multe despre cât de slab e campionatul. Naționala nu ne ajută, să spunem că nu mai avem rezultate la nivel de club, dar ne mai ajuta o calificare ceva, acum nu ne mai ajută absolut nimic”, a mai spus Victor Becali.

Florin Tănase ar urma să câștige un salariu uriaș în China! Suma cu care este ademenit căpitanul FCSB-ului

Aflat din anul 2016 la FCSB. Florin Tănase speră să facă pasul către o echipă din străinătate în scurt timp. În prezent, pe urmele golgheterului din ultimele două ediții ale Superligii se află Shanghai Port, formație care ocupă locul șapte în campionatul din China.

În Asia, Tănase ar urma să câștige un salariu impresionant, cu mult peste cât încasează la FCSB. În prezent, jucătorul primește 360.000 de euro anual de la Gigi Becali (30.000 de euro pe lună), iar în China ar urma să fie remunerat cu 1.2 milioane de euro anual, anunță Fanatik.

Pe lângă această sumă, chinezii vor trebui să plătească alte 3 milioane de euro, bani care vor acoperi clauza de reziliere din contractul lui Florin Tănase cu vicecampioana României.

Etichete: transfer , china , victor becali , gigi becali , florin tanase , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..