Un nou scandal între Bianca și Sorin de la „Casa Iubirii” (VIDEO)

[ad_1]

Un nou scandal a izbucnit între Bianca și Sorin de la „Casa Iubirii”. S-au adresat cuvinte grele: „Nu vreau să-ți fac jocul mizerabil”, a tunat Sorin.


In articol:


Sorin i-a reproșat Biancăi că se bagă unde nu-i fierbe oala, iar ulterior i-a cerut să nu mai vorbească deloc cu el. „S-a băgat la toate subiectele”, i s-a plâns Sorin moderatoarei Andreea Mantea.

Citeste si: Adrian din Casa Iubirii și-ar dori o relație cu Larisa. Ce are aceasta în comun cu fosta lui iubită

„Contează și părerea ta până la un anumit punct, dar uneori te bagi unde nu-ți fierbe oala”,  i-a spus Sorin Biancăi.

Citeste si: Alexandra sare la gâtul lui Radu după idila cu Xenia. Noi tensiuni în Casa Iubirii: „Vezi să nu rămâi strâmb”

„Sorin, părerea mea contează când este în defavoarea altora, dar când e în defavoarea ta nu mai contează”, s-a apărat Bianca.

„Nu vreau să-ți fac jocul ăsta mizerabil”

Sorin a ieșit la atac cu cuvinte grele: „Nu vreau să-ți fac jocul ăsta mizerabil pe care l-ai făcut și în alte dăți”.

Citeste si: „Ești o frustrată, o marionetă”. Scandal monstru în „Casa Iubirii” între Kinga și Andrei

Bianca a pus tunurile pe rival cu zâmbetul pe buze: „Tu ai început discuția cu mine. Încearcă să nu mai vorbești cu mine dacă vrei. Eu vorbesc cu tine când vreau, te visez și noaptea”, a spus Bianca.

Momentul tensionat cu Bianca și Sorin poate fi văzut mai jos: 

„Îți interzic să mai vorbești cu mine”, i-a spus Sorin. Dar Bianca nu s-a lăsat cu una cu două: „Cum să interzici guriței mele? să interzici guriței tale!”, a spus ea

Citeste si: O tânără este într-o relație cu un avion: „Îl iubesc”. La 23 de ani și-a găsit fericirea

Nicoleta a intervenit și a încercat să îl liniștească pe Sorin: „De ce te bagi, de ce îți pui mintea cu ea? Ea nu are un cuplu și își dă mereu cu părerea cum făceai și tu când erai singur”.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi. 

Sorin și Nicoleta sunt singurul cuplu din ”Casa Iubirii” și pare că cei doi sunt foarte fericiți. Și-au spus primul ”te iubesc”, iar recent au avut parte de un  date  de vis în Deltă.

[ad_2]

Citește mai mult..