Patru bărbați din Argeș au fost reținuți după ce au furat 30 de tone de îngrăşământ

[ad_1]

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 şi 56 de ani, au fost reţinuţi pentru delapidare şi tăinuire, după ce au furat 30 de tone de îngrăşămâmt de la o fermă unde erau angajaţi.


In articol:


Proprietarul fermei spune că prejudiciul este de 150.000

de lei.

30 de tone de îngrășământ au fost furate de la o fermă din Voiteg

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii, au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 56 de ani, din localităţile Voiteg, Opatiţa, Birda şi Cerna, din judeţul Timiş, bănuiţi de comiterea faptei.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 24-26.07.2022, bărbaţii, angajaţi ai societăţii comerciale, ar fi sustras şi vândut aproximativ 30 de tone de îngrăşământ, cauzând un prejudiciu de 150.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al IPJ Timiş.

Citeste si: VIDEO| O femeie a fost reținută după ce ar fi furat 25.000 de lei de la o persoană care abia scosese banii din bancă

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru delapidare şi tăinuire şi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Un tânăr de 17 ani a fost reținut după ce a furat un telefon mobil

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a anunțat că, „în baza probatoriului administrat, ieri, 4 august a.c., față de tânărul în vârstă de 17 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”.

Citeste si: Trei băcăuani, prinşi în timp ce făceau trafic de droguri de mare risc

Tânărul în vârstă de 17 ani este acuzat că, potrivit IPJ Prahova, la data de 7 iunie a.c., ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un autoturism, parcat în zona cartierului Bereasca, din municipiu.

[ad_2]

Citește mai mult..