Mirel Rădoi este noul antrenor al Universității Craiova

[ad_1]

  • Liga 2: CSA SteauaMetaloglobus, marți, 20:00, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 22:00, Digi Sport 1

Fostul selecționer a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei din Bănie, care l-a demis pe Laszlo Balint, instalat la începutul sezonului, în cadrul unei conferințe de presă de marți.

Mirel Rădoi este noul antrenor al Universității Craiova

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil doi ani cu Universitatea Craiova și va debuta pe banca echipei joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, în meciul retur cu Zorya Lugansk din turul trei preliminar al Conference League, care pornește de la 1-0 pentru ucraineni.

Mirel Rădoi a fost dorit de Universitatea Craiova, cel mai recent, în urmă cu doar două luni, după ce s-a produs despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Atunci, fostul selecționer nu a reușit să ajungă la un acord cu Mihai Rotaru, care s-a reorientat și s-a înțeles cu Laszlo Balint.

Prima reacție a lui Mirel Rădoi

Noua medicină le permite specialiștilor să foloseasca tehnologia așa cum nici nu am fi visat, dar e suficient? Pe Digi Life și Digi Online, azi de la 21:00!

În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat, Mirel Rădoi a recunoscut că este emoționat și a ținut să-i mulțumească fostului antrenor Laszlo Balint.

Trebuie să recunosc că sunt puțin emoționat. Mă bucur sa fiu aici, din punctul meu de vedere este un eveniment. Nici nu o sa auziți cuvinte mărețe de la mine, pentru că am venit să muncesc, să rezolvăm problemele de aici. Dacă n-ar fi probleme, n-aș fi ajuns aici, trebuie să fim sinceri.

Aș vrea să-i mulțumesc lui Laszlo Balint și staff-ului sau. Vom lua lucrurile bune și vom încerca să schimbăm ce n-a mers bine. Nu putem să promitem ceva ce nu avem în mana. Cel mai important test este meciul de joi.

Da, este un vis îndeplinit. Voiam ca la un moment dat să ajung la unele cluburi la care am jucat sau am vrut sa joc”, a declarat Mirel Rădoi.

Etichete: mirel radoi , antrenor universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..