Declarațiile lui Mirel Rădoi după Universitatea Craiova – Zorya Lugansk 3-0: ”Le-am zis să nu se mai gândească la greșeli!”

[ad_1]

  • Liga 2: CsikszeredaChiajna, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC ArgeșU Craiova 1948, vineri, 21:30, Digi Sport 1

În play-off, elevii lui Mirel Rădoi se vor duela cu formația israeliană, Hapoel Beer Sheva.

Declarațiile lui Mirel Rădoi după Universitatea Craiova – Zorya Lugansk 3-0: ”Le-am zis să nu se mai gândească la greșeli!”

La finalul meciului, Mirel Rădoi a ținut să îi felicite pe jucători, dar și pe Laszlo Balint, și a transmis că echipa nu a stat rău din punct de vedere fizic așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă.

Noul antrenor al oltenilor a explicat de ce ales să joace într-un sistem cu trei fundași. Mirel Rădoi a vorbit și despre meciul din play-off-ul de calificare din UEFA Conference League, contra celor de la Hapoel Beer Sheva. Tehnicianul consideră că meciul va fi unul foarte dificil, iar elevii săi trebuie să fie foarte atent.

Suntem toți fericiți. Îi felicit pe băieți. Multă lume s-a îndoit de ei. Aș continua cu felicitările și pentru Balint și staff-ul lui. Chiar dacă s-au spus multe lucruri, multe dintre ele nu sunt adevărate. Echipa nu a stat chiar slab din punct de vedere fizic. Atmosfera a fost senzațională.

Nu aveam multe soluții tactice, dacă încercam să adoptăm alt sistem. După analizele noastre, singura soluție era să jucăm 3-4-1-2.

Dacă începeam să îi lăsăm să joace, ei au calitate și dinamică bună. Am zis să încercăm să mergem om pe om. Dacă nu recuperam mingea, prima noastră intenție era să facem fault tactic, altfel puteau crea superioritate în orice zonă.

Acesta a ieșit cel mai bun sistem pe calitățile lor. Ne-a ieșit bine. Probabil dacă nu reușeam să ne calificăm lumea zicea că evaluările noastre au fost greșite.

Au fost și zone în care Koljic nu știa exact ce trebuie să facă. Nu am avut mult timp la dispoziție. Ieri am făcut un antrenament de 85 de minute, în loc de cel programat de 70 de minute. Le-am zis că până nu văd că sunt pregătiți, îi voi chinui.

Echipa adversă nu a mai făcut presing. Le-am trimis un bilet să construim în patru, plus portarul. Era o schimbare de sistem, dar doar pe faza de inițiere. Avem trei jucători care atacă foarte bine la prima bară, Silva, Papp și Koljic.

Din punctul meu de vedere, clubul e foarte bine pregătit și avem soluții. Avem 20 și ceva de jucători. Toată lumea e prezentă atunci când apelăm la ei.

Ne-a ajutat foarte mult tribuna. Tot stadionul ne-a împins de la spate. Și ieri ne-au susținut după antrenamentul oficial și au spus că ne vor aplauda după meci orice ar fi. Le-am spus să joace din plăcere. Le-am zis să nu se mai gândească la greșeli, pentru că toată lumea greșește.

Eram convins 90%  că Hapoel Beer Sheva este calificată. E o echipă bună, diferită. Nu ratează multe ocazii. Trebuie să fim atenți.

Mă bucur că sunt trei echipe. Ușor, ușor putem reclădi ceva și să ajutăm echipa națională. Ne pune în dificultatea situația în care ne aflam și la antrenamente. E un vestiar ușor, am văzut și antrenamentele vechi, nu au fost probleme de disciplină”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova – Zorya Lugansk 3-0

Etichete: calificare , universitatea craiova , mirel radoi , zorya , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..