Ce a spus Mirel Rădoi despre calificarea în grupele Conference League, după ce a aflat adversara Universității Craiova

[ad_1]

  • Liga 2: CsikszeredaChiajna, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC ArgeșU Craiova 1948, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ce spune Mirel Rădoi despre „dubla” cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League

În play-off, gruparea din Bănie va întâlni formația israeliană Hapoel Beer Sheva.

Mirel Rădoi consideră că în dubla cu Hapoel Beer-Sheva FC (Israel), din play-off-ul Conference League, şansele de calificare sunt egale.

„Am spus de dinainte că Beer-Sheva este 90% calificată. Am văzut meciul tur, îi ştiu foarte bine. E o echipă foarte bună, nu are o dinamică precum cea arătată de Zaria în aceste meciuri, dar e foarte compactă şi are un raport tehnic foarte bun.

Şi la finalizare sunt buni, aproape un şut din două prinde poarta. Din punctul ăsta de vedere sunt extrem de periculoşi, nu ratează multe ocazii. Dar şi ei dacă vor vedea prima noastră repriză din această seară vor trebui să îşi ia măsuri de precauţie. Cred că şansele sunt 50-50%”, a afirmat Mirel Rădoi.

VIDEO Universitatea Craiova – Zorya Lugansk 3-0

Cu cine joacă CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a învins echipa belarusă Şahtior Soligorsk cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei. Partida tur, disputată în Turcia, se încheiase la egalitate, scor 0-0. Campioana României va juca în play-off-ul competiţiei cu NK Maribor (Slovenia), eliminată din Europa League de HJK Helsinki (Finlanda), după 2-0 şi 1-0. CFR Cluj ar urma să joace în deplasare prima manşă, pe 18 august, iar returul va avea loc pe 25 august, la Cluj-Napoca.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei. Formaţia bucureşteană câştigase meciul tur cu 1-0. În play-off-ul competiţiei, FCSB va întâlni formaţia Viking Stavanger (Norvegia), care a trecut în turul 3 preliminar de Sligo Rovers FC (Irlanda), cu 5-1 şi 0-1. Echipa condusă de Nicolae Dică va juca acasă primul meci, în 18 august, returul fiind programat în deplasare, pe 25 august.

Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a întrecut formaţia ucraineană Zaria Lugansk cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în manşa secundă din turul al treilea preliminar al competiţiei. În tur, Zaria Lugansk se impusese cu scorul de 1-0. În play-off-ul competiţiei, U Craiova o va înfrunta pe Hapoel Beer-Sheva FC (Israel), care a eliminat-o pe FC Lugano (Elveţia) cu 2-0 şi 3-1. Universitatea va juca primul meci pe teren propriu, în data de 18 august, iar manşa secundă în deplasare (25 august).

Etichete: hapoel beer sheva , mirel radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..