Florin Andone, în negocieri avansate cu o echipă din Spania. Antrenorul insistă pentru el

[ad_1]

  • Liga 1: MioveniFC Argeș, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948Petrolul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Impresarii atacantului au lucrat serios în această perioadă, iar lucrurile par să aibă o finalitate, în aceste zile.

Florin Andone, aproape de întoarcerea în Spania

Mai exact, după cum anunță jurnaliștii spanioli, Florin Andone se află în negocieri avansate cu formația spaniolă de ligă secundă Real Zaragoza.

Antrenorul Juan Carlos Carcedo are mare nevoie de un atacant, iar atacantul român este considerat a fi o piesă esențială în angrenajul său.

S-a stabilit ca românul să aibă totul pregătit pentru statutul de vedetă la Real Zaragoza. Ar fi mișcarea cu care oamenii lui Carcedo ar putea surprinde în finalul perioadei de transferuri, întrucât ar aduce o piesă cheie în strategia antrenorului. Deși are o producție de goluri scăzută, este totuși un jucător care se deplasează bine în teren.

Suntem atât de obișnuiți cu Viața pe Pământ, încât uităm cât de uimitoare este planeta noastră. Pe Digi World și Digi Online, de la ora 20:10!

Va trebui să așteptăm pentru a vedea ce se întâmplă cu acest transfer. Momentan, se știe că discuții sunt extrem de fluide, iar oficializarea ar putea să aibă loc în orice moment, dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut. Există foarte multe așteptări, pentru că jucătorul dorește să se întoarcă în top”, au scris spaniolii de la ”El Gol Digital”.

Florin Andone, cotat la 1 milion de euro

Florin Andone mai are contract cu Brighton pentru încă un sezon, însă nu face parte din planurile lui Graham Potter.

Ultimul meci pe care atacantul român l-a jucat pentru Brighton datează din august 2019, într-o partidă de campionat cu Southampton. Atunci, Andone a fost eliminat după ce a avut o intrare ”criminală” asupra fundașului francez Yan Valery.

Din acel moment, au urmat două împrumuturi succesive, la Galatasaray și Cadiz, dar fără prea mult succes pentru atacantul român. 

Din păcate, a bifat mai multe accidentări decât goluri, iar cariera sa a alunecat pe o pantă descendentă. Acest lucru se poate observa și din cota jucătorului: mai valorează doar 1 milion de euro, după ce în urmă cu patru era era cotat la 6 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Etichete: real zaragoza , brighton , florin andone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..