VIDEO. Copaci doborâți de furtună în București și Ilfov. Vijelia a creat probleme și pe aeroportul Otopeni

[ad_1]

Furtună puternică marți seara în București și în județul Ilfov. A plouat cu grindină, iar vântul a bătut cu putere timp de câteva ore. Vijelii au mai fost și în Giurgiu, Teleorman, Satu Mare, Bacău, Vrancea, Vaslui, Bihor, Ialomița, Prahova, Buzău și Mureș.

Pompierii au intervenit în cazul mai multor copaci și stâlpi, care au căzut pe mașini sau pe străzi. Vijelia a creat probleme și pe aeroportul Otopeni. Cursele spre Cluj-Napoca, Madrid, Valencia, Dublin au avut întârzieri.

Și Brașovul a fost răvășit de furtună. Vântul puternic a luat pe sus umbrele și a dărâmat mese, panouri publicitare sau ghivece în centrul orașului. Un copac a căzut peste o mașină, iar un altul pe poarta spitalului Mârzescu.

În județul Buzău a căzut grindină, care în localitatea Poșta Câlnăului a atins dimensiunea unui ou de găină. De altfel, mai multe localități din Buzău și Prahova s-au aflat sub cod roșu până la miezul nopții.

Pompierii prahoveni au fost solicitaţi, marţi seară, să intervină în cazul unor inundaţii care s-au produs în staţiunea Sinaia şi în localitatea Băneşti, ca urmare a ploii torenţiale. Probleme au fost și în Buşteni, unde canalizarea n-a mai făcut față.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..