Un turist a furat frigiderul de la pensiunea în care s-a cazat. Imagini inedite de pe litoral

[ad_1]

Un tânăr a decis să fure frigiderul de la pensiunea în care s-a cazat. Întâmplarea sa a devenit virală.


In articol:


Un român a furat  un electrocasnic din pensiunea în care a locuit în vacanță. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei pensiuni din stațiunea Vama Veche.

Un bărbat și-a petrecut acolo concediul, însă a dorit să plece acasă cu un suvenir. El a dorit să ia cu el unul dintre frigiderele din pensiune.

Citește si: Un tânăr căutat pentru furt a fost găsit într-un urs de pluș

Turistul nu a luat în calcul faptul că este filmat.
Fiecare mișcare a fost monitorizată de camerele de luat vederi amplasate în curtea pensiunii din stațiunea Vama Veche, acolo unde hoțul petrecuse câteva zile de concediu.

Frigider furat dintr-o stațiune de pe litoralul românesc

Individul și-a petrecut câteva zile de vacanță la mare, apoi a decis să nu plece cu mâna goală din interiorul unității de cazare.
Așa că a luat la spate un frigider pentru a-l duce acasă. Camerele de vedere l-au surprins, dar surprinsă a rămas și patroana pensiunii când a văzut imaginile.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr cum fura frigiderul.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Hotul care si-a pierdut prada

Patroana a sunat imediat la 112 și le-a zis oamenilor legii ce i s-a întâmplat, iar polițiștii au reușit să îl prindă pe turistul care plecase cu frigiderul.

Citește si: Un hoț de biciclete a fost recunoscut și prins după tatuaje

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum un domn se uită la un mic frigider, pare că se gândește câteva clipe, apoi îl scoate din priză, îl ia în brațe și pleacă, potrivit ct100.ro.

Proprietara pensiunii a povestit totul pe un grup de Facebook și le-a arătat și celorlalți patroni de hotel sau pensiune ce se poate întâmpla atunci când unii turiști își încheie concediul la malul mării.

„Cum să faci așa ceva?”, a scris femeia în dreptul imaginilor.

Citește si: Ce se întâmplă cu soțul femeii din Iași, care a avut o aventură cu preotul din sat. Judecătorii au decis

De curând, un alt proprietar a declarat că a rămas șocat atunci când a intrat în camera unor turiști, tot la malul Mării Negre, în stațiunea Eforie, fix în momentul în care turiștii își găteau o ciorbă, în camera de cazare.

[ad_2]

Citește mai mult..