Au bătut palma! Paulo Vinicius, revenire spectaculoasă în Liga 1

[ad_1]

  • Liga 1: Farul Constanța – FCSB, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – Voluntari, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

Paulo Vinicius semnează cu FC Botoșani

Fundașul central brazilian este liber de contract, după ce și-a încheiat conturile cu FCSB, la finalul sezonului trecut.

Deși a luat în considerare să se retragă, Paulo Vinicius a decis să mai joace un sezon și va fi protagonistul unei reveniri spectaculoase în Liga 1.

Conform informațiilor Digi Sport, fotbalistul de 38 de ani a bătut palma cu FC Botoșani, formație cu care va semna un contract valabil un an.

În România, Paulo Vinicius a mai evoluat pentru CFR Cluj și FCSB. În cariera sa, fundașul a mai jucat la Anapolis, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operario, Boavista și Apollon Limassol.

Paulo Vinicius a negociat și cu Petrolul

Lumea animalelor e un puzzle cu piese lipsă și curiozități la tot pasul. Lasă-te uimit de Misterele evoluției pe Digi Animal World și Digi Online, de la 20:10!

Paulo Vinicius (37 de ani) a devenit liber de contract la începutul lunii iulie, după ce înțelegerea cu FCSB i-a expirat.

Fundașul central brazilian s-a aflat în discuții avansate cu Petrolul Ploiești, formație nou-promovată în Liga 1, însă, în cele din urmă, negocierile nu s-au concretizat.

În ultimul sezon, la FCSB, Paulo Vinicius a bifat 25 de meciuri, cu 2 goluri marcate și o pasă decisivă. Cota sa de piață, conform Transfermarkt.de, este de 500.000 de euro.

Etichete: paulo vinicius , transferuri botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..