Live Video&Text | Marele Premiul de Formula 1 al Olandei, LIVE VIDEO, 16:00, Digi Sport 1. Max Verstappen, pole-position, în fața propriilor fani

[ad_1]

  • Premier League: Manchester United – Arsenal, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Petrolul – FC Botoșani, duminică, 21:30, Digi Sport 1

UPDATE: Verstappen reușește să îl depășească pe Russel pe o porțiune dreaptă, în turul 27. Verstappen este pe locul al doilea.

UPDATE: Hamilton profită de problemele lui Sainz și de faptul că Verstappen intră la boxe și preia conducerea. Britanicul este urmat de colegul său de la Mercedes, Russel, și de Verstappen (Red Bull Racing).

UPDATE: Sainz intră la boxe de pe locul trei, însă calcă pe un pistol pentru pneuri și pierde mai mult de 10 secunde.

UPDATE: Fernando Alonso (Alpine) îl depășește pe Gasly (Alphatauri) în turul 10.

UPDATE:  Verstappen (Red Bull Racing) este lider, urmat de Leclerc și Sainz, piloții celor de la Ferrari. Hamilton este pe loul patru.

UPDATE: Kevin Magnussen părăsește pista și se lovește de parapeți. Monopostul pilotului Haas nu este afectat, iar pilotul revine pe circuit.

UPDATE: Începe cursa!


Campionul mondial în exercițiu a obținut cel mai rapid timp în calificările de sâmbătă desfăşurate pe circuitul de la Zandvoort.

Pe o vreme însorită, „Mad Max” a parcurs cel mai rapid tur de pistă în 1 min 10 sec 342/1000 și a reuşit să-l devanseze cu 021/1000 pe monegascul Charles Leclerc (Ferrari), cel ce dominase ultimele două sesiuni de antrenamente libere şi care a fost cronometrat în 1 min 10 sec 363/1000.

Verstappen şi Leclerc vor lua startul din prima linie în cursa de duminică. Cei doi au fost urmaţi de spaniolul Carlos Sainz Jr (Ferrari) – 1 min 10 sec 434/1000 şi de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) – 1 min 10 sec 648/1000, care vor porni linia a doua.

Marele Premiu al Olandei e la Digi Sport 1, duminică, de la ora 16:00

Linia a treia va fi ocupată de mexicanul Sergio Perez (Red Bull) – 1 min 11 sec 077/1000 şi de britanicul George Russell (Mercedes) 1 min 11 sec 561/1000.

Sesiunea de calificări a fost întreruptă pentru scurt timp după ce o persoană a aruncat o fumigenă pe pistă, îndepărtată rapid de comisari.

Înaintea Marelui Premiu al Olandei, a 15-a etapă a sezonului (din totalul de 22), lider al clasamentului general este Max Verstappen, cu un avans de 93 de puncte faţă de coechipierul său Sergio Perez, în timp ce Charles Leclerc ocupă poziţia a treia, la 98 de puncte.

Agerpres

Etichete: marele premiu al olandei , max verstappen , charles leclerc , olanda marele premiu , marele premiu deformula 1 al olandei , olanda formula 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..