Manchester City, LIVE VIDEO, 14:30, Digi Sport 1. ”Cetățenii” pot trece pe primul loc în Premier League

[ad_1]

  • Liga 1: SepsiFC Botoșani, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: RapidCS Mioveni, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Meciul dintre Wolverhampton și Manchester City va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO & SCORE pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Wolverhampton – Manchester City, LIVE VIDEO, 14:30, Digi Sport 1. Elevii lui Pep Guardiola pot trece pe primul loc în Premier League

Situația la Wolherhampton nu este una tocmai bună înaintea meciului cu Manchester City din etapa a șaptea din Premier League. Din șase jocuri disputate până acum, ”lupii” au acumulat doar șase puncte în ierarhie.

De partea cealaltă, elevii lui Pep Guardiola au un moral bun înaintea meciului de sâmbătă după-amiaza. Manchester City a învins-o la mijlocul săptămânii pe Borussia Dortmund, scor 2-1 în Champions League, iar în campionat pot trece pe primul loc cu o victorie.

Manchester City se află pe locul doi în Premier League, cu 14 puncte din șase meciuri, în timp ce Wolverhampton se află pe locul 15.

Clasament Premier League

Clasament Premier League / Foto: Digi Sport

Pep Guardiola, despre meciul cu Wolverhampton

Echipă complet diferită pentru acest sezon. Obișnuiau să joace cu cinci jucători în apărare, iar acum joacă cu patru. Sunt foarte impresionat de modul în care joacă, imprevizibil. Au o mulțime, o mulțime de lucruri foarte bune.

Au mulți jucători talentași cum ar fi Neves, Guedes, Moutinho, toți. Unul dintre cei mai duri adversari cu care ne-am confruntat în sezonul trecut și mâine (n.r. sâmbătă) nu va fi o excepție. Trebuie să fim pregătiți. Trebuie să ne pregătim mental”, a spus Pep Guardiola, în cadrul unei conferințe de presă.

Echipele probabile la Wolverhampton – Manchester City

Wolherhampton: Sa – Jonny, Kilman, Collins, Ait-Nouri – Nunes, Neves, Moutinho – Neto, Hwang, Podence

Manchester City: Ederson – Stones, Akanji, Dias, Cancelo – Gundogan, Rodri, De Bruyne – Silva, Haaland, Foden

Etichete: manchester city , pep guardiola , wolverhampton , clasament premier league , etapa 7 premier league , wolherhampton – manchester city


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..