Ce le-a spus Rafael Nadal spaniolilor despre meciul demonstrativ împotriva lui Roger Federer, pe Santiago Bernabeu  • Fotbal U20: România – Germania, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Anglia – Germania, luni, 21:45, Digi Sport 1

Legendarul tenismen a făcut echipă cu Rafael Nadal, dar cei doi au fost învinși de perechea Jack Sock/Frances Tiafoe, scor 6-4, 6-7(2), 9-11. 

Rafael Nadal, de acord cu jucarea unui meci demonstrativ pe Santiago Bernabeu

Real Madrid ar fi dorit ca meciul de retragere al elvețianului să aibă loc pe Santiago Bernabeu. Deși acest lucru nu s-a întâmplat, Nadal și Federer ar putea juca, până la urmă, un meci demonstrativ pe arena cu o capacitate de aproximativ 80.000 de locuri. 

În cadrul unui interviu acordat recent, Nadal, cunoscut drept un mare fan al „albilor”, s-a arătat deschis propunerii. 

„Nu știu nimic de treaba asta, nu cred că Real Madrid e obsedată să organizeze așa ceva. Dar, dacă la un moment dat propunerea vine, normal că aș fi încântat. Dar va trebui să vorbim și cu cealaltă persoană”, a răspuns Nadal, conform Marca. 

S-au ținut de mână și au plâns împreună. Imagini memorabile cu Roger Federer și Rafael Nadal

La finalul partidei de la Laver Cup, Federer a fost îmbrăţişat şi aplaudat de colegii săi din Team Europe, dar şi de adversarii din Team World.

Au urmat momente emoționante, cu Roger Federer și Rafael Nadal în prim-plan. Cei doi mari campioni nu și-au putut stăpâni emoțiile: s-au ținut de mână și au plâns împreună.

Galerie Foto

Etichete: rafael nadal , roger federer , santiago bernabeu , meci demonstrativ


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..