Mihai Rotaru a rupt tăcerea după acuzațiile mamei lui Răzvan Popa și l-a contrazis pe Gigi Becali

[ad_1]

  • Liga 2: Dinamo – Unirea Slobozia, marți, 17:00, DGS 1

  • UCL: Inter – Barcelona, marți, 22:00, DGS1

La mai bine de o zi de la acuzațiile făcute la emisiunea GSP Live, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit în premieră în detaliu despre cele întâmplate în luna martie a anului 2019, când familia lui Răzvan Popa s-a întâlnit cu omul de afaceri pentru a-i prezenta situația.

  • Dezvăluirea mamei lui Răzvan Popa vine într-o perioadă în care Devis Mangia a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru că doi jucători l-au acuzat de agresiune sexuală
  • Devis Mangia a negat toate acuzațiile venite din Malta

Mihai Rotaru a rupt tăcerea după acuzațiile mamei lui Răzvan Popa și l-a contrazis pe Gigi Becali

Mihai Rotaru a transmis că, la acea vreme, mama lui Răzvan Popa nu a făcut aceleași acuzații ca acum. Concret, nu a specificat de cazul de hărțuire sexuală, ci a spus că au existat doar anumite ”apropouri” din partea antrenorului italian, de care s-a despărțit o lună mai târziu, ca urmare a incidentului.

Trebuie să spunem exact cum s-a întâmplat. Se propagă ideea că a avut ceva de ascuns clubul. Clubul nu a avut nimic de ascuns, nu putea să demareze o acțiune prin care afecteze imaginea jucătorului. Jucătorul a vrut să rămână în anonimat. A existat o sesizare, a venit familia jucătorului.

Noi am făcut o anchetă, au fost discuții cu jucătorii. Noi am verificat aceste lucruri, nu am avut elemente în plus. Totuși, am chemat antrenorul, i-am spus că există acuzația, a negat-o. I-am spus că e mai bine să ne despărțim amiabil pentru a nu leza imaginea clubului.

Descoperă Știința din spatele temperaturilor explicată de Helen Czerski. Pe Digi World și Digi Online, astăzi, de la ora 21:00!

Răzvan Popa a plecat în iarnă de la echipă, l-am găsit la București, s-a întâlnit team-managerul cu el. Apoi am discutat eu cu el, mi-a spus că nu mai are chef de fotbal, că nu mai vrea să continue, nu a spus de nicio problemă cu antrenorul. El a plecat de la echipă fără să anunțe pe nimeni, a fost trimis la echipa a doua.

După ce a plecat Devis Mangia, s-a contat pe el, apoi s-a ajuns la concluzia că e mai bine să meargă la Mediaș să joace. Până atunci, a avut tot sprijinul clubului, nu l-a persecutat nimeni.

Familia a cerut un singur lucru când a venit la mine, să dăm afară antrenorul. Eu am spus că nu putem să dăm afară pe nimeni fără să avem o investigație.

Noi nu putem să aruncăm un om în malaxorul opiniei publice fără acordul lui. Cel care trăiește lucrurile trebuie să le facă publice. Noi nu putem, e decizia lui. Noi n-am făcut decât să-l sprijinim. Mai departe, nu putem lua o hotărâre în locul familiei lui.

Nu trebuia să avem o confruntare. Versiunea pe care o prezintă mama copilului e diferită și exagerată față de ce a spus atunci. Când a pus pe hârtie, i-am arătat lui Devis și a plecat.

Răzvan Popa a scris pe hârtie, dar a scris că au fost apropouri și aluzii, nu altceva. Lucrurile cu care au venit părinții acum sunt diferite, sunt elemente noi. Atunci, au spus că au fost doar apropouri și aluzii, fără niciun incident fizic.

Noi îl respectăm pe Răzvan și ținem la el, ca dovadă că a jucat în continuare. Noi l-am sprijinit, el avea toată libertatea. Eu nu puteam să mediez o întâlnire între ei, că nu-s organ de anchetă. Acolo e o familie bazată pe matriarhat, mama lui Răzvan hotărăște. Nu trebuie să luăm de bun tot ce spune.

Noi am avut o sesizare, am făcut o anchetă, nu am descoperit elemente, am vorbit cu antrenorul, s-a hotărât să reziliem contractul, a plecat. A trecut o lună și o săptămână de la discuția cu familia până la rezilierea contractului”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Gigi Becali

Mihai Rotaru i-a dat și replica lui Gigi Becali, cel care susține că nu l-a mai angajat pe Devis Mangia în 2019 pentru că patronul Craiovei i-a ”dat de înțeles” că a existat hărțuirea sexuală.

Nu comentez tot ce spune patronul de la FCSB. El vorbește non-stop, eu nu i-am spus nimic. Eu i-am spus că e un antrenor foarte bun, Gigi l-a dorit foarte mult, Meme l-a dorit foarte mult, dar n-au mai făcut contractul.

Eu n-am avut nicio discuție înainte de a hotărî să nu-i facă un contract. Am vorbit doar după”, a spus Mihai Rotaru.

Etichete: gigi becali , razvan popa , mihai rotaru , devis mangia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..