ADIO, Manchester United! Transferul lui Cristiano Ronaldo e iminent

[ad_1]

  • Premier League: Man. City – Southampton, sâmbătă, 17:00, DGS1

  • Liga 2: Steaua – Poli Timișoara, sâmbătă, 11:00, DGS1

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United. E așteptat de David Beckham la Inter Miami

Starul portughez a avut o singură ofertă care a fost pe placul său din punct de vedere financiar, de la Al Hilal. CR7 nu a vrut să plece din Europa și a căutat până în ultima clipă o variantă de a evolua în UEFA Champions Legue, competiția sa preferată, unde este golgheter all-time.

Acum, Cristiano Ronaldo și-a reconsiderat poziția, convins fiind să plece de pe Old Trafford în iarnă. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur crede că jocul lui Manchester United nu este cel mai bun în momentul de față și tocmai din acest motiv intră adesea în conflict cu Ten Hag. 

Jurnalistul Pedro Almeida, specializat în transferuri internaționale, a anunțat, în exclusivitate, că David Beckham a vorbit cu Cristiano Ronaldo despre posibilitatea unui transfer la Inter Miami, în luna ianuarie.

În condițiile în care nu există nicio variantă din Europa, sunt șanse importante ca din iarnă Cristiano Ronaldo să evolueze în MLS. Portughezul ar urma să-i ia locul în atacul celor de la Inter Miami unui alt star, Gonzalo Higuain, care și-a anunțat recent retragerea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Forbes a alcătuit TOP 10 cel mai bine plătiți fotbaliști de pe planetă! Messi și Ronaldo, detronați după opt ani

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo a apelat recent la un psiholog

Faptul că Ronaldo nu reușește să prindă primul 11 al lui Ten Hag l-ar fi afundat pe fotbalist într-o stare depresivă. Recent, psihologul Jordan Peterson a dezvăluit ce a discutat cu CR7 pe această temă, în cadrul unei emisiuni TV moderate de către Piers Morgan.

“A avut ceva probleme acum câteva luni, iar unul dintre prietenii lui i-au trimis niște clipuri video făcute de mine. Cristiano Ronaldo le-a urmărit, apoi a citit una dintre cărțile mele și a considerat că l-a ajutat, așa că a vrut să discute cu mine.

Am vorbit aproximativ două ore, în casa lui. În principal, am discutat despre care sunt obiectivele lui și care sunt obstacolele cu care se confruntă. Cred că a fost o discuție constructivă”, a spus Jordan Peterson.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , david beckham , inter miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..