Ce spune Nicolo Napoli despre o nouă revenire la Craiova. Ar fi a 9-a ”descălecare”  • UCL: NapoliAjax, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: BarcelonaInter, miercuri, 22:00, DGS 1

Totul s-a derulat în mare viteză după eșecul de luni seară, din campionat, suferit de olteni, chiar pe ”Ion Oblemenco” în fața celor de la Chindia, scor 0-1.

Nicolo Napoli, despre o nouă revenire la Craiova. Ar fi a 9-a ”descălecare”

  • Nicolo Napoli (60 de ani) a antrenat ultima dată U Craiova 1948 din ianuarie 2022 până în la finalul sezonului. A fost al optulea mandat al italianului.
  • Înainte de a reveni la olteni, Napoli era liber de contract din iunie 2020, când a plecat de la Poli Iași.

Adrian Mititelu a dezvăluit, în direct la Digi Sport, cum a decurs discuția cu deja fostul antrenor, dar și ce gânduri are pentru viitor.

În aceste condiții, a reapărut în discuții și numele lui Nicolo Napoli, antrenorul care ar putea bifa acum cea de-a noua ”descălecare” în Bănie.

”Nu m-a căutat nimeni până acum. Nici Mititelu, nici altcineva din club. Eu aș putea fi, probabil, al patrulea sau al cincilea pe listă”, a spus Napoli.

Italianul ar putea reprezenta o soluție, cel puțin de moment, mai ales că este la curent cu rezultatele grupării oltene.

”Am văzut toate meciurile din campionat. Mi se pare o altă echipă decât cea pe care am lăsat-o eu acolo. Adică o formație lentă, cu prea multe pase, focusată excesiv pe posesie.

Fotbalul de azi înseamnă în primul rând rapiditate și verticalizare, asta e ceea ce mă atrage și am încercat mereu să pun în practică”, a mai precizat Napoli, pentru playsport.ro.

Adrian Mititelu le-a răspuns fanilor, care l-au criticat pentru jocul slab al echipei

Adrian Mititelu a ținut să le dea o replică și fanilor pentru criticile care îi sunt aduse.

„Când echipa merge rău, Mititelu e de vină și când echipa merge bine, antrenorul e cel mai breaz. Așa cred suporterii. Tot timpul la rău răspunde patronul.

Cu asta nu sunt de acord, adică să se și comporte diferit cu jucătorii, care până la urmă, ei atât au putut astăzi, iar patronul, care asigură un buget din primele trei-patru din România, să fie înjurat de fiecare dată când echipa nu merge.

Patronul nu a avut nicio vină în pregătirea echipei, nu am nicio implicare. Eu doar asigur condiții echipei, am cinci terenuri de antrenament, fac acum și un teren sintetic, autocar de lux, cel mai frumos echipament.

Nu o spun cu răutate față de Marius, dar e atitudinea incorectă a suporterilor”, a spus Mititelu.

  • Marius Croitoru a fost numit antrenor la U Craiova 1948 pe 23 iunie 2022.
  • Croitoru a fost pe banca celor de la U Craiova 1848 timp de 14 meciuri oficiale. El a obținut 5 victorii, dintre care una în Cupă, 3 remize și 6 eșecuri.

VIDEO cu rezumatul partidei U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Etichete: adrian mititelu , nicolo napoli , marius croitoru , antrenor craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..