Ce echipă este interesat să preia Thomas Tuchel, după despărțirea de Chelsea

[ad_1]

  • Media: Digi Sport Special, joi, 23:45, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – Rapid, vineri, 21:00, DGS 1

Ce echipă este interesat să preia Thomas Tuchel, după despărțirea de Chelsea

Liber de contract din luna septembrie, Tuchel se află în căutarea unui nou proiect. Potrivit celor de la Bild, tehnicianul ar fi interesat să preia naționala Angliei, care nu traversează cel mai bun moment sub comanda lui Gareth Southgate. 

Prima reprezentativă a Albionului așteaptă participarea la Cupa Mondială din Qatar, urmând ca după aceea, în funcție de parcursul echipei, să fie stabilit viitorul lui Southgate. După rezultatele din ultima vreme, actualul selecționer al Angliei a declarat că nu intenționează să țină de scaun, astfel că decizia va rămâne la latitudinea celor din conducerea federației.

  • Gareth Southgate se află pe banca Angliei din luna septembrie a anului 2016 și mai are contract până în decembrie 2024

Reacția lui Thomas Tuchel după ce a fost dat afară de la Chelsea

Tuchel, care a obținut 4 trofee în mandatul său pe Stamford Bridge, a recunoscut că decizia clubului de a-l demite a fost un lucru „devastator”, întrucât și-ar fi dorit să mai stea mult timp pe banca lui Chelsea. 

„Este unul dintre cele mai grele mesaje pe care a trebuit să le scriu vreodată. Și este unul pe care speram că nu trebuie să îl scriu mulți ani. Sunt devastat de faptul că aventura mea la Chelsea s-a încheiat.

Hai să descifrăm împreună cele mai mari mistere ale civilizației folosind cele mai noi tehnici și cercetări. Pe Digi World și Digi Online, de la 19:00!

Este un club la care m-am simțit ca acasă, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. Mulțumiri multe tuturor celor din staff, jucătorilor și suporterilor care m-au făcut să mă simt ca acasă din start.

Mândria pe care am simțit-o când am câștigat Champions League-ul și Campionatul Mondial al Cluburilor va rămâne cu mine pe viață.

Sunt onorat că am făcut parte din istoria acestui club, iar amintirile formate în ultimele 19 luni vor avea mereu un loc special în inima mea”, a fost mesajul postat de Tuchel. 

  • Thomas Tuchel a fost instalat pe banca tehnică a lui Chelsea pe 26 ianuarie 2021. A condus clubul londonez în exact 100 de partide, cu o medie de 2,07 puncte per meci. 

Etichete: nationala angliei , thomas tuchel , gareth southgate


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..