Universitatea Craiova – Petrolul, Live Video 21:00, Digi Sport 1. Două echipe aflate în criză majoră

[ad_1]

  • Liga 1: FC Argeș – Voluntari, vineri, 18:15, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – Rapid, vineri, 21:00, DGS 1

Duelul va fi dus între două echipe aflate în mare criză de puncte, dar şi care au fiert în suc propriu în ultima săptămână din cauza evenimentelor petrecută dincolo de gazon.

Universitatea Craiova-Petrolul, Live Video 21:00, Digi Sport 1. Nicio echipă nu-şi mai permite să piardă puncte dacă vrea să ajungă în play-off

Oltenii au pierdut jocul cu FC Argeş, scor 0-1, iar rechizitoriul lui Mirel Rădoi la adresa jucătorilor a fost incisiv precum un bisturiu.

Apoi s-a aşternut liniştea, dar este evident că Bănia se află pe un butoi cu pulbere.

Iar în Bănie va ajunge Petrolul. „Găzarii” nu au mai câştigat de patru etape, iar după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2, a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri, cel în urma căruia Gabi Tamaş (38 de ani) şi-a reziliat contractul cu formaţia din Ploieşti.

  • Universitatea Craiova-Petrolul, Live Video 21:00, Digi Sport 1. De asemenea, abonaţii RCS-RDS pot viziona partida, pe teritoriul României, în aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro

În actualele forme de organizare, cele două echipe s-au întâlnit de şase ori până acum în Liga 1, iar palmaresul înclină spre olteni, care au patru victorii şi două înfrângeri.

Oltenii se află pe locul 6, ultimul care oferă dreptul de intrare în play-off, cu 18 puncte şi un meci mai puţin disputat. Petrolul este pe locul 8, cu 17 puncte, depăşită de Voluntari cu punctul obţinut vineri, cu FC Argeş, scor 0-0.

Clasamentul Ligii 1

Etichete: gabi tamas , mirel radoi , video universitatea craiova petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..