Video | Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Oltenii au fost conduși și au câștigat, cu mari emoții, în minutul 90+2

[ad_1]

15.10.2022, 22:35

  • La Liga: Real MadridBarcelona, duminică, 17:15, DGS 1

  • Liga 1: FCSBUTA, duminică, 20:30, DGS 1

Universitatea Craiova a câștigat, cu mari emoții, meciul cu Petrolul, din etapa a 14-a. A fost 2-1, însă oltenii au fost conduși, iar rezerva Rivaldinho a dat lovitura în prelungiri.

Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Oltenii au fost conduși și au câștigat, cu mari emoții, în minutul 90+2

Oltenii au început meciul „așezat”, dar ofensiv și au ratat prima ocazie în minutul 5, când Crețu și Ivan nu au ajuns la o minge pe care scria gol.

Peste 3 minute, Cîmpanu a prins un „trasor” de la aproape 30 de metri, dar portarul a respins de sub transversală. Petrolul a avut singura ocazie a primei reprize în minutul 10, după ce Huja a finalizat o acțiune personală cu un șut pe lângă poartă.

Echipa lui Mirel Rădoi a continuat să atace, dar Cîmpanu nu a ajuns la o minge, iar apoi Vâlceanu a respins lovitura de cap a lui Bancu. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut tot Craiovei, dar portarul a respins de sub transversală mingea deviată a lui Baiaram.

Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Rivaldinho a marcat golul victoriei

Repriza secunsă a început tot cu oltenii în atac, dar Cîmpanu a șutat cam slab, iar Bancu a luftat din poziție foarte bună. Cei care au deschis scorul au fost însă ploieștenii, când Irobiso l-a învins pe Arlauskis, aflat la debutul pentru olteni, cu o prestație excelentă.

Rădoi a făcut repede schimbări și și-a aruncat elevii în atac, iar Markovic nu l-a putut bate pe Vâlceanu. Roguljic a trimis apoi la o palmă de bară, însă golul egalizator a venit în cele din urmă în minutul 76, prin Cîmpanu.

Petrolul a mai avut o singură ocazie, prin Jair, iar finalul a fost de foc. După ocazia lui Vătăjelu, rezerva Rivaldinho a adus golul victoriei în prelungiri, iar Universitatea Craiova – Petrolul s-a încheiat 2-1.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova – Petrolul 2-1:


Știrea inițială:

Universitatea Craiova – Petrolul, din cadrul etapei a 14-a, se anunţă unul dintre punctele de atracţie ale Ligii 1.

Duelul este dus între două echipe aflate în mare criză de puncte, dar şi care au fiert în suc propriu în ultima săptămână din cauza evenimentelor petrecută dincolo de gazon.

Universitatea Craiova-Petrolul, Live Video 21:00, Digi Sport 1. Nicio echipă nu-şi mai permite să piardă puncte dacă vrea să ajungă în play-off

Oltenii au pierdut jocul cu FC Argeş, scor 0-1, iar rechizitoriul lui Mirel Rădoi la adresa jucătorilor a fost incisiv precum un bisturiu.

Apoi s-a aşternut liniştea, dar este evident că Bănia se află pe un butoi cu pulbere.

Iar în Bănie va ajunge Petrolul. „Găzarii” nu au mai câştigat de patru etape, iar după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2, a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri, cel în urma căruia Gabi Tamaş (38 de ani) şi-a reziliat contractul cu formaţia din Ploieşti.

  • Universitatea Craiova-Petrolul, Live Video 21:00, Digi Sport 1. De asemenea, abonaţii RCS-RDS pot viziona partida, pe teritoriul României, în aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro

În actualele forme de organizare, cele două echipe s-au întâlnit de şase ori până acum în Liga 1, iar palmaresul înclină spre olteni, care au patru victorii şi două înfrângeri.

Oltenii se află pe locul 6, ultimul care oferă dreptul de intrare în play-off, cu 18 puncte şi un meci mai puţin disputat. Petrolul este pe locul 8, cu 17 puncte, depăşită de Voluntari cu punctul obţinut vineri, cu FC Argeş, scor 0-0.

Clasamentul Ligii 1

[ad_2]

Citește mai mult..