VIDEO | Primele imagini cu Simona Halep după acuzațiile de dopaj. A mers la o clinică privată pentru analize

[ad_1]

Devastată după verdictul care șocat lumea sportului,, Simona Halep încearcă din răsputeri să-și spele reputația și să dovedească faptul că nu s-a dopat. Avem primele imagini cu sportiva care, imediat ce s-a aflat vestea, s-a dus la o clinică privată unde ar fi făcut un set de analize. Între timp, tot mai multe voci susțin că cineva din staff ar fi trădat-o. Tatăl Simonei este convins că fiica lui va ieși învingătoare din cel mai greu meci al vieții.


In articol:


Aceste imagini au fost filmate la scurt timp după ce Simona Halep a aflat că a fost depistată pozitiv la testul antidoping.

Vizibil abătută, sportiva a coborât din mașină în dreptul unei clinici private din Capitală.

Citeste si: Simona Halep, in cel mai greu meci al vietii

Era însoțită de un bărbat și o femeie, dar a intrat singură în clădire. Acolo a stat mult timp, probabil să refacă analizele de sânge, pentru a încerca să lămurească prezența substanței interzise- Roxadustat- care e pe cale să-i distrugă cariera.

Citeste si: Reacția fostului antrenor al Simonei Halep schimbă situația. Ce a declarat acesta

De altfel, tatăl tenismenei spune că e hotărâtă să lupte până în pânzele albe să-și dovedească nevinovăția.

„Simona e curată. Peste 100% am încredere. Simona e corectă cu tot globul. Ce speranțe are Simona? Eu spun că speranțele sunt de 100%, dar specialiștii vor…Nu cunosc, nu sunt medic, sunt un simplu tată și atât ”, a declarat Stere Halep.

Simona Halep, trădată de cineva din staff?

În spațiul public au fost lansate deja zvonuri că sportiva ar fi fost trădată de cineva din staff-ul ei.

Simona Halep a fost supusă unei testări inteligente, care e comandată atunci când există suspiciuni în privința performanței fizice sau când c

Având în vedere că românca a pierdut meciul, varianta testării ca urmare a unei prestații fizice ieșite din comun este puțin probabilă- spun voci din lumea sportului.

Simona Halep, trădată de cineva din staff-ul propriu?

[Sursa foto: Twitter]

Ilie Năstase: Poate i-au dat ceva din greșeală

Fostul tenismen- Ilie Năstase- e de părere că ar fi putut ca respectiva substanță să fi fost ingerată de sportivă fără ca cineva să-și dea seama.

„Ea s-a accidentat foarte des la meci și acolo, în anturajul ei, la doctor, ea ia multe medicamente pentru că a fost mereu accidentată la glezne, mai știu eu, a avut probleme. Să nu fi greșit să-i fi dat ceva, un medicament care era interzis!”, a declarat Ilie Nastase la Playsport.ro.

Ipoteza lui Ilie Năstase este demontată de fostul medic al echipei naționale de fotbal, Pompiliu Popescu.

Citeste si: VIDEO| S-a dopat sau nu Simona Halep? Acuzații dure: „Cineva i-a făcut acest rău”

„Niciodată un medic nu face greșeala asta. S-a mai greșit dând un Nurofen…a fost o neatenție, greșeală, ori cu medicamentul acesta nu este o greșeală că nu îl ai de răceală, să îl dai la un antrenor, este țintit luat și folosit. Deci are adresă specială”, a explicat Pompiliu Popescu pentru Știrile Kanal D.

Simona Halep ar putea scăpa cu o suspendare mai blândă

Și fostului antrenor al Simonei i se pare ceva suspect în toată povestea.

„Hai să ne referim la cele două testări. Înainte cu câteva zile de US Open se face testare, apoi se face la București testare și ambele sunt negative, iar între ele iese o probă pozitivă…. se poate întâmpla un accident! Eu cred că va fi bine și va ieși cu bine Simona și de această dată, dar trebuie să o ajute și Dumnezeu!”, a declarat Firicel Tomai.

Sportiva a anunţat vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa Roxadustat. Ea a fost suspendată provizoriu din toate competițiile de Agenția Internațională de Integritate în Tenis.

Simona Halep ar putea scăpa cu o suspendare mai blândă- de doi ani- dacă dovedește că e nevinovată- că substanța interzisă a ajuns fără știrea ei în sânge.

[ad_2]

Citește mai mult..