Situația lui Karim Benzema înaintea meciului cu Celtic din Champions League

[ad_1]

  • Liga 1: MioveniHermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: ‘U’ ClujFCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Următorul emci disputat de Real Madrid are loc miercuri, de la ora 19:45, în compania celor de la Celtic, în grupele Champions League. Meciul dintre cele două vormați va putea fi urmărit la Digi Sport 1, dar și în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.ro.

Cum se prezintă situația lui Karim Benzema înaintea meciului cu Celtic din Champions League

Situația lui Karim Benzema înaintea meciului cu Celtic este una pusă sub semnul întrebării de către jurnaliștii din Spania, care prezintă activitatea francezului de luni.

Atacantul lui Real Madrid a participat la ședinta de pregătire din această dimineață, însă nu s-a antrenat la parametrii la care au făcut-o colegii săi.

Benzema s-a pregătit separat de colegii și a lucrat mai mult cu mingea înainte de a intra apoi în sala de forță.

Cel mai probabil, Karim Benzema nu va juca pentru Real Madrid nici în partida cu Celtic, pentru a nu risca o accidentare și mai dură, notează COPE.

Karim Benzema s-ar pregăti să devină tată pentru a treia oară

Publicația ABC a fost informată de către cei din anturajul americancei că aceasta așteaptă un copil împreună cu atacantul lui Real Madrid. 

În timp ce pentru Ozuna ar fi primul copil, Benzema mai are încă doi din relațiile anterioare, Ibrahim (5 ani) și Melia (8 ani). 

Galerie Foto

 

Etichete: real madrid , karim benzema , celtic , grupele champions league , karim benzema real madrid , real madrid celtic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



[ad_2]

Citește mai mult..