„Permiteți-mi să nu mai vorbesc despre el”. De ce a refuzat Laporta să mai comenteze revenirea lui Messi la Barcelona

[ad_1]

  • Liga 1: MioveniCFR, duminică, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: U Craiova 1948FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Președintele Barcelonei a spus deschis că i-ar plăcea să îl aducă înapoi pe Camp Nou, însă acest lucru pare că nu le-a picat bine celor de la PSG, așa cum reiese din ultima declarație a oficialului catalan. 

Joan Laporta a refuzat să vorbească din nou despre transferul lui Lionel Messi

În cadrul unui interviu acordat recent, Laporta a fost întrebat din nou despre posibila revenire a lui Messi la Barcelona, dar președintele nu a mai vrut să dezvolte subiectul de această dată. 

„Leo știe că Barcelona va fi întotdeauna casa lui. Dar permiteți-mi să nu mai vorbesc despre el, pentru că joacă la altă echipă și ar începe din nou o serie de declarații și replici care nu ne-ar ajuta. 

Are un contract valabil cu un alt club din Europa. Nu pot să spun decât că Leo este cel mai mare jucător din istoria Barcelonei”, a spus Laporta, conform Foot Mercato. 

Joan Laporta, anunț îngrijorător pentru fanii Barcelonei

După campania dezastruoasă din Champions League, catalanii au ratat bonusul de 9,6 milioane de euro acordat de UEFA echipelor calificate în optimi, plus alte sume pe care le-ar fi putut obține în rundele eliminatorii.

Astfel, Laporta a explicat că echipei sale îi va fi greu să facă transferuri în iarnă, din cauza plafonului salarial impus de La Liga (maximum 70% din veniturile încasate de club). 

„Pentru a face transferuri în iarnă, ar trebui să incorporăm jucători mai buni decât cei actuali, iar asta nu este ușor. 

Trebuie luat în considerare că avem în continuare probleme cu plafonul salarial din cauza eliminării din Champions League, care ne-a redus veniturile.

La Liga deja ne-a avertizat că vom avea o capacitate mai redusă de a înregistra noi jucători”, a declarat Laporta, conform Marca.

Etichete: barcelona , leo messi , psg , joan laporta , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..