Paula Badosa, ipostaze care l-au ”fermecat” și pe Carlos Alcaraz: ”Ce bine ești”

[ad_1]

  • EHF EURO: DanemarcaMuntenegru, vineri, 18:45, DGS 1

  • EHF EURO: NorvegiaFranța, vineri, 21:30, DGS 1

Paula, care n-a mai participat la Turneul Campioanelor din cauza unei accidentări, n-a ratat ocazia și a realizat mai multe fotografii inedite pe care le-a postat și pe contul ei de Instagram.

Galerie Foto

Ipostazele nu numai că au fost apreciate de către fanii sportivei iberice, dar au provocat și comentarii care au făcut rapid înconjurul lumii. Așa cum este cel al lui Carlos Alcaraz, noua minune din sportul alb, cel mai tânăr jucător care a ajuns numărul 1 în circuitul masculin.

”Ce bine ești!”, a postat Alcaraz. De altfel, Paula a primit foarte multe mesaje de apreciere, mai ales că astfel de ipostaze cu ea sunt rare.

S-a scris istorie în tenis după actualizarea clasamentului ATP

Carlos Alcaraz (19 ani) şi Rafael Nadal (36 de ani) ocupă primele două locuri din clasamentul ATP, o premieră de la introducerea ierarhiei, din 1973.

Primii doi jucători ai lumii nu au mai provenit din aceeași țară 7 august 2000, când americanii Andre Agassi şi Pete Sampras se aflau pe primele poziţii ale clasamentului ATP.

România are doi jucători în top 300, tinerii Nicholas David Ionel şi Filip Cristian Jianu. Ionel a urcat un loc faţă de săptămâna precedentă şi se află pe 256, cea mai bună clasare din carieră. Jianu a reuşit un salt de 16 poziţii şi a ajuns pe 293

Etichete: rafael nadal , turneul campioanelor , paula badosa , carlos alcaraz , paula badosa wta , carlos alcaraz atp


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..