Elevează-ți garderoba iarna aceasta cu articole deosebite Astrid


Dacă ar fi să te gândești la un articol care se poartă exclusiv în sezonul rece și care oferă o doză însemnată de prestanță și rafinament oricărei ținute, care ar fi acela? Dacă și tu te-ai gândit la blănuri, află că Astrid Shop ți-a pregătit o colecție impresionantă care să te ajute să îți duci stilul la un alt nivel.


In articol:


Și pentru că vorbim de piese cu greutate în industria modei, calitatea primează și ai la dispoziție zeci de geci din blană naturală dintre care să o alegi pe cea care se pliază întocmai pe imaginea pe care vrei să o obții cu ajutorul unui asemenea articol.

Bucură-te de calitatea desăvârșită specifică produselor Astrid

Toate articolele Astrid sunt realizate cu mare grijă și atenție, astfel încât să corespundă unor standarde de calitate foarte înalte. De la felul în care este procesat materialul și până la ultimele cusături, fiecare etapă de producție este dominată de meticulozitate pentru a avea siguranța faptului că niciun defect nu poate apărea pe parcurs.

Totul este stabilit în așa fel încât fiecare haină de blană să devină un articol atemporal, pe care să îl poți purta fără probleme și peste mulți ani. Nu doar că nu se demodează, însă nici urmele de deteriorare nu vor fi vizibile prea curând atât timp cât este întreținută corespunzător.

Descoperă numeroasele variante pe care le ai la dispoziție

Beneficiază de toate proprietățile practice și estetice pe care le posedă blana naturală cu articole deosebite din oferta Astrid Shop!

Casual sau elegant, în oricare dintre aceste două extreme te-ai încadra îți garantăm că vei găsi cel puțin un model de geacă din blană care să te cucerească iremediabil. Lungă sau până în talie, alege varianta care crezi că se va potrivi cu majoritatea articolelor pe care le deții. Cele din fâș, care au guler atașat sunt ideale pentru a fi purta zi de zi, mai ales când temperaturile sunt foarte scăzute. În aceeași notă din punct de vedere al confortului termic, dar cu mai mare accent pe prețiozitatea pe care o emană sunt paltoanele cambrate, care accentuează talia și au aplicații de blană la guler și mâneci. Gecile exclusiv din blană sunt definiția eleganței, iar Astrid Shop îți propune o variantă naturală de iepure, în 5 opțiuni de culori: bej, gri închis, nude, maro sau negru, pentru a lua decizia care ți se potrivește.

Ce culoare alegi pentru hainele tale din blană naturală?

În mod cert, atunci când alegi un astfel de articol, vei opta pentru nuanța naturală a blănii pentru a nu risca să i se diminueze din valoare în urma vopsirii. Așadar, un reper important devine originea materiei prime din care este realizat. Cu toate acestea, dacă îți dorești nuanțe mai vibrante, poți opta pentru geci care nu sunt realizate integral din blană, pentru a te bucura de o diversitate mai largă. Verdele, bejul sau auriul sunt doar câteva dintre culorile care te așteaptă la Astrid.

Beneficiază de un raport calitate-preț excepțional

Este bine cunoscut faptul că articolele din blană, cu precădere naturală, sunt foarte scumpe. Cu toate acestea, Astrid face eforturi constante pentru a propune prețuri cât mai accesibile pentru fiecare produs expus, în așa fel încât să nu întâmpini nicio piedică în momentul în care îți dorești un anumit articol. Dacă mereu ai vrut o haină de blană cu ajutorul căreia să îți rafinezi fiecare apariție, acum o poți achiziționa la un preț foarte avantajos. În plus, o vei putea purta ani la rând, fără ca urme de deteriorare să își facă simțită prezența, ceea ce înseamnă că investiția se va amortiza rapid.

Beneficiază de toate proprietățile practice și estetice pe care le posedă blana naturală cu articole deosebite din oferta Astrid Shop!



Citește mai mult..