VIDEO | Minivacanța românilor a început cu aglomerație în trafic

[ad_1]

Minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României a început în trafic. Se circula bară la bară pe DN 1, drumul care face legătura între București și stațiunile din Valea Prahovei.


In articol:


Drumul spre Valea Prahovei a fost un coșmar

pentru cei care au grijă să plece cu mașina în minivacanță. Șoferii au stat chiar și cinci ore în aglomerația care ducea spre stațiunile de munte.

Aglomerația de pe DN 1 a făcut-o pe șoferi să-și facă seama că dacă pleacă de a dimineață la drum nu scapă de stat în trafic. De la primele ore ale dimineții o coloană de mașini sa format la intrarea în Comarnic.

Pentru că mai mult au staționat decât să circule cu mașina, șoferii au avut timp să mărgă și la magazin.

„Aveți timp și de o bere!”

„Am timp să fac și un grătar. Trafic, foarte elegant!”, a răspuns unul dintre turiști.

Citește și: Aglomerație la ”piramida energetică”

Pentru a-și demonstra patriotismul mulți dintre șoferi și-au pus tricolorul pe mașini. Cea mai bună alegere au făcut-o cei care au ales să plece cu trenul în minivacanță. Compania de stat a suplimentat cu 10 rute mersul trenurilor din această activitate. Este vorba de rute spre Suceava, Iași, Satu Mare, Brașov sau Timișoara.

Vama Nădlac aglomerată

Românii care au vrut să plece în zona cu zăpadă din străinătate s-au izbit de încă o aglomerație. În vestul României confortabile au ajuns la cinci kilometri la ieșirea din țară prin Vama Nădlac II. În ultima zi, 27.000 de români au plecat în străinătate prin Vama Nădlac II.

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie 2022

Pentru finalul lunii noiembrie și 1 Decembrie 2022, meteorologii anunță că vremea se va schimba la nivelul întregii țări.

Temperaturile vor începe să scadă pe final de lună, însă se vor menține în limite normale. În ceea ce este ridicat precipitații, meteorologii precizează că probabilitatea de ploi se menține. 

Citește și: ”Uniți” în trafic spre zonele de munte

Joi, pe 1 decembrie, de  Ziua Națională a României, la București sunt anunțate câteva averse și o temperatură maximă de 3 grade.

În timpul nopții va fi mai frig, fiind anunțată o minimă de 1 grad. 

Citește și: Sa deschis sezonul de schi. Unde se vor putea bucura turiștii de sporturile de iarnă

[ad_2]

Citește mai mult..