Selecţionerul Portugaliei a văzut imaginile de după schimbarea lui Ronaldo: Nu mi-a plăcut deloc. Punct final în această problemăSelecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat luni că „nu i-a plăcut deloc” atitudinea lui Cristiano Ronaldo în momentul înlocuirii sale în meciul de vineri cu Coreea de Sud, din ultima etapă a fazei grupelor Cupei Mondiale de fotbal 2022, relatează AFP.

În acest meci pierdut de Portugalia cu 2-1, Ronaldo a fost înlocuit în minutul 65. Imaginile l-au arătat foarte nemulţumit, iar atacantul a explicat că acest lucru a fost legat de o discuţie cu un jucător al echipei adverse.

Într-o conferinţă de presă, înaintea partidei de marţi cu Elveţia, din optimi de finală, Fernando Santos a declarat iniţial despre Ronaldo: „Am răspuns după meci şi o voi face din nou aici. Nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat pe teren, am văzut doar că s-a certat cu un coreean. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, ci despre meciul de mâine”.

„Am văzut însă imaginile şi nu mi-a plăcut deloc. Chiar nu mi-a plăcut deloc. Aceste poveşti trebuie rezolvate intern şi aşa s-a întâmplat. Punct final în ce priveşte această problemă”, a adăugat el.

Citiți și:
Tabloul, programul optimilor de finală de la Cupa Mondială 2022 și rezultatele de până acum

Între două răspunsuri la numeroasele întrebări despre Cristiano Ronaldo, Fernando Santos a explicat că echipa sa trebuie acum „să treacă la viteza superioară” pentru a înfrunta marţi Elveţia în optimile de finală ale CM 2022, potrivit AFP, citată de Agerpres.

„Nu am discutat despre un transfer cu el (cu Ronaldo – n. r.). Nu ştiam de această ofertă din Arabia Saudită, tocmai am aflat de ea. Este decizia lui. Suntem concentraţi pe Cupa Mondială şi pe meci, de asemenea. Nu ştiu cine va fi căpitan, nici măcar nu ştiu cine va juca. Vom decide mâine. Cât priveşte sondajul (efectuat de cotidianul A Bola, potrivit căruia 70% dintre portughezi îl vor pe Ronaldo pe bancă – n. r.), nu-i dau atenţie. Sunt concentrat pe echipa mea, avem doar trei zile de pregătire. Nu mă uit la sondaje, sunt concentrat pe meciuri”, a spus Santos.

„Portugalia e întotdeauna obligată să câştige. Căutăm această presiune. Trebuie să trecem la viteza superioară. Este un meci eliminatoriu, dacă nu câştigăm, ne întoarcem acasă”, a adăugat el.

Editor : Liviu CojanCitește mai mult..