FOTO Accident cu opt răniţi într-un accident rutier produs pe DN 6. Printre victime se numără și doi bebeluși



Un accident soldat cu opt răniți s-a produs vineri seară pe DN 6, în judeţul Giurgiu. Printre răniţi sunt patru copii, între care un băieţel de câteva zile şi o fetiţă de cinci luni, care este inconştientă.


In articol:


Opt persoane rănite, dintre care o fetiță inconștientă

Opt persoane, dintre care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs în această seară, pe DN 6, în localitatea Copaciu.

În cel mai scurt timp, au fost direcţionate la caz 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de stingere. De asemenea, din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate în sprijin o unitate de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor ”,
a transmis ISU Giurgiu.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au transportat la spital o fetiţă de 5 luni, inconştientă. De asemenea, o femeie de 33 de ani şi un băieţel de 11 zile, un bărbat de 27 de ani şi un băieţel de 5 ani, au fost preluați de către ambulanţele SAJ. 

Citește și: Un băiat de 15 ani a fost accidentat mortal de un șofer aflat în stare de ebrietate

SMURD a preluat o femeie de 25 de ani, un bărbat de 31 ani şi un băieţel de 4 ani.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar traficul a fost restricţionat o lungă perioadă de timp.

Accidentele rutiere sunt tot mai dese în ultimul timp din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Citește și: Accident grav în Vrancea: O femeie a murit şi alte patru persoane au fost grav rănite

Spre exemplu, județul Giurgiu se află sub o atenţionare meteorologică tip Cod Galben de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 m şi local sub 50 m, până la ora 00:00.



Citește mai mult..