Jose Mourinho, tentat să preia naționala Portugaliei! Ce ar urma să se întâmple cu mandatul de la AS Roma

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, marți, 16:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, marți, 20:00, DGS 1

Jose Mourinho nu ar refuza postul de selecționer al Portugaliei

Aflat din luna septembrie a anului 2014 la naționala Portugaliei, Fernando Santos are șanse mari să fie demis în perioada următoare. În locul acestuia, favorit să preia postul de selecționer este Jose Mourinho, care în prezent o pregătește pe AS Roma, anunță publicația Bola na Rede.

În ciuda faptului că se află sub contract în momentul de față, Mourinho este încântat de oportunitatea de a se afla pe banca Portugaliei și este dispus să lucreze pe două fronturi de acum înainte. Concret, „Mou” ar urma să o antreneze pe AS Roma ca și până acum, iar în pauzele competițională să meargă la echipa națională.

Jose Mourinho a refuzat în trecut să fie selecționerul Angliei. Soția l-a făcut să se răzgândească

”Soția mea mi-a spus să nu accept propunerea și a avut dreptate. A fost decizia corectă. Nu puteam să aștept doi ani pentru a lua parte la o competiție importantă. Nu puteam să petrec doi ani în timp ce jucam împotriva Kazahstanului și a celor din San Marino”, a explicat Mourinho, în The Guardian.

În acel an, portughezul a acceptat oferta celor de la Inter Milano, cu care a cucerit mai apoi Champions League, două trofee consecutive de Il Scudetto și o Cupă a Italiei în doar două sezoane (2008-2010).

Etichete: jose mourinho , portugalia , selectioner portugalia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..