A plecat de la PSG și a dezvăluit pe cine preferă de fapt Kylian Mbappe, dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

[ad_1]

  • Liga 1: Sepsi – “U” Cluj, sâmbătă, 15:00, DGS 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Chindia, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Cu puțin timp înainte de ultimul act, Abdou Diallo (26 de ani), plecat sub formă de împrumut de la PSG la RB Leipzig în acest sezon, a dezvăluit că Mbappe îl preferă pe Ronaldo în detrimentul lui Messi. 

Kylian Mbappe a rămas fanul lui Cristiano Ronaldo

Declarația fundașului central vine la doar câteva luni după ce Mbappe a declarat că nu poate alege între Ronaldo și Messi, pentru că „e ca și cum ai alege dintre tatăl tău sau mama ta”.

Campionul mondial a evitat să dea un răspuns concret în repetate rânduri, când a fost întrebat pe cine preferă dintre cei doi rivali. Totuși, la finalul anului trecut, Mbappe l-a numit pe Messi „cel mai bun fotbalist din lume”, după un meci din Champions League. 

„Cristiano Ronaldo este literalmente totul pentru Kylian Mbappe.

Dacă spui că Lionel Messi e mai bun decât Ronaldo, Mbappe va încerca să te convingă de contrariu cel puțin o oră. Pentru el, Cristiano este de neatins”, a spus Diallo, conform Daily Mail. 

Cum l-a consolat Kylian Mbappe pe Achraf Hakimi, după Franţa – Maroc 2-0

Starul naționalei Franței, golgheter al competiției, alături de Messi (ambii cinci goluri), l-a consolat la finalul partidei cu Maroc, scor 2-0, pe bunul său prieten de la PSG.

”Nu fi trist frate, toată lumea este mândră de ceea ce ai făcut, ai făcut istorie!”, este mesajul pe care Mbappe l-a postat public pe social media la minute bune după ce s-a terminat meciul.

Însă fotografii au remarcat faptul că Mbappe i-a spus și direct lui Hakimi câteva cuvinte, chiar pe teren.

Galerie Foto

Etichete: leo messi , cristiano ronaldo , psg , lionel messi , kylian mbappe , abdou diallo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..