Ronaldo a trecut vizita medicală și e gata de prezentare la Al Nassr. Când va avea loc evenimentul

[ad_1]

  • Premier League: Man. United – Bournemouth, marți, 22:00, DGS 2

  • Premier League: Arsenal – Newcastle, marți, 21:45, DGS 1

Ronaldo a trecut vizita medicală și e gata de prezentare la Al Nassr. Când va avea loc evenimentul

Fotbalistul lusitan va fi prezentat pe stadionul Mrsool Park din Riad, cu o capacitate de 25.000 de locuri, începând cu ora locală 19:00 (18:00 ora României).

”Vizita medicală este gata”, a postat portughezul, alături de o fotografie sugestivă și de un zâmbet larg.

Galerie Foto

Atacantul în vârstă de 37 de ani s-a despărţit de Manchester United în urma unui interviu pe care l-a acordat la finele lunii noiembrie, în care a afirmat că „nu este respectat” de antrenorul său, Erik ten Hag, criticându-i totodată şi pe responsabilii clubului din Premier League.

Dobrogea are cea mai mare diveristate etnică din România, iar asta se simte și în Aromele României: Dobrogea pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 19:00!

La Cupa Mondială din Qatar, unde Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală, după ce a fost învinsă la limită de Maroc (0-1), Cristiano Ronaldo a evoluat foarte puţin.

Cristiano Ronaldo a câştigat de cinci ori în cariera sa Liga Campionilor (2008 – cu Manchester United, 2014, 2016, 2017, 2018 – cu Real Madrid), fiind triplu campion al Angliei (2007, 2008, 2009) şi dublu campion al Spaniei (2012, 2017) şi Italiei, cu Juventus (2019, 2020), având în palmares şi un titlu de campion european, cucerit cu selecţionata Portugaliei.

El este cel mai bun marcator din toate timpurile în Liga Campionilor, cu 140 de goluri. În Qatar, atacantul lusitan a devenit primul jucător care a marcat cel puţin un gol la cinci ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

Cum arată în interior avionul privat al lui Ronaldo. Pat matrimonial pentru cel mai bine plătit fotbalist al planetei

Cristiano Ronaldo a ajuns la 37 de ani cel mai bine plătit fotbalist al planetei după ce a semnat cu Al Nassr până în vara lui 2025. Starul portughez va aduna în conturi peste jumăîtate de miliard de euro, cu tot cu bonusuri, astfel că-și va permite și de acum înainte tot felul de extravaganțe.

Spre exemplu, Cristiano a zburat de la Madrid la Riyadh la bordul unui avion privat luxos, alături de iubita sa, Georgina, dar și de copii.

Din ipostazele publicate chiar de către jumătatea starului portughez se poate observa cum arată la interior aeronava. A atras atenția un mare pat matrimonial, în care s-au lăfăit atât Georgina, cât și mezina Alana, precum și scaunele din piele extrem de confortabile. De altfel, întregul interior este unul de lux, astfel încât pasagerii să se simtă cât mai confortabil.

Etichete: cristiano ronaldo , al nassr , ronaldo transfer , ronaldo al nassr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..