Salariul cu care Al-Nassr încearcă să-l ademenească pe Sergio Busquets, lângă Cristiano Ronaldo

[ad_1]

  • La Liga: Athletic Bilbao – Osasuna, luni, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Salariul cu care Al-Nassr încearcă să-l ademenească pe Sergio Busquets, lângă Cristiano Ronaldo

Deși transferul lui Ronaldo este cel mai important din istoria fotbalului saudit, cei de la Al-Nassr nu au de gând să se oprească aici. Concret, oficialii clubului intenționează să mai aducă și alte nume mari din Europa, iar unul dintre jucătorii doriți este Sergio Busquets (34 de ani), care evoluează din anul 2008 pentru echipa mare a Barcelonei.

Al-Nassr speră să îl convingă pe internaționalul spaniol să semneze, iar pentru asta îi oferă un salariu în valoare de 13 milioane de euro anual/net, anunță ESPN. Rămâne de văzut ce decizie va lua Busquets, care se află la final de contract cu Barcelona, dar care este tentat și de un transfer în MLS, la Inter Miami.

„Cristiano Ronaldo nu e plătit de Al-Nassr”. Cine suportă salariul uriaș al portughezului în Arabia Saudită

La Al-Nassr, Ronaldo va avea un salariu nemaivăzut, în valoare de 200 de milioane de euro pe an, bani în care sunt incluse toate eventualele bonusuri. Cu toate acestea, banii încasați de starul portughez nu sunt suportați de oficialii clubului, ci de statul Arabiei Saudite, a spus Ionuț Lupescu, fostul director tehnic al naționalei din zona Golfului.

„Cei din Arabia Saudită au un obiectiv important. Ei vor ca prin sport să reușească să fie cât mai cunoscuți și să arate că s-au schimbat cât mai multe lucruri acolo. El este plătit de statul saudit, nu de Al-Nassr. Ei vor să aiba cât mai multă reclamă, cea mai profesionistă ligă din Asia.

Încearcă să imite puțin Premier League, dar ei nu fac pentru talentele din țara lor cât ar trebui să facă. Eu cred că pe Cristiano îl vor ca ambasador, să aduca Cupa Mondială din 2023 în Arabia Saudită. Totul este puțin cam exagerat, dar totul se face pentru imagine”, a spus Lupescu, la Liga Digisport.

Etichete: cristiano ronaldo , sergio busquets , al nassr , salariu busquets


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..