Mesajul postat de Cristiano Ronaldo după primele sale goluri în Arabia Saudită și întâlnirea cu Leo Messi

[ad_1]

  • Liga 1: Rapid – Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: U Cluj – Voluntari, vineri, 16:30, DGS 1

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo după primele sale goluri în Arabia Saudită și întâlnirea cu Leo Messi

Folosit din primul minut și cu banderola de căpitan pe braț, Cristiano Ronaldo a avut un impact rapid și a punctat de două ori contra celor de la PSG. Ultima dată când portughezul își trecuse numele pe lista marcatorilor a fost la Cupa Mondială din Qatar, atunci când starul lusitan a înscris împotriva Ghanei, în luna noiembrie.

După meci. Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele sociale, alături de câteva fotografii surprinse la evenimentul de gală care a avut loc la Ryiadh.

„Atât de fericit că am revenit pe teren și pe tabela de marcaj!! Tototdată, mă bucur că am văzut niște prieteni vechi!”, a transmis Ronaldo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cristiano Ronaldo, „Omul Meciului” la amicalul dintre Al-Nassr & Al-Hilal și PSG

Superstarul portughez a reușit un gol din penalty, în minutul 34, și altul venit în urma unui șut năprasnic, expediat în minutul 45+6. 

CR7 a fost scos de pe teren după aproximativ o oră de joc, însă evoluția sa de până atunci a fost suficientă pentru a primi trofeul de cel mai bun jucător de pe teren. 

La finalul meciului, portughezul a primit premiul de „Omul Meciului”, în uralele spectatorilor, care îl vor vedea pe stadioanele din Arabia Saudită până în vara lui 2025. 

VIDEO: All Stars Riyadh – PSG 4-5

Etichete: cristiano ronaldo , psg , al nassr , mesaj ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..