Foto | ”Imaginea fericirii” după Rapid


  • Premier League: LiverpoolChelsea, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Cum arată ”imaginea fericirii” după Rapid – Sepsi 3-0

În urma succesului cu Sepsi din Liga 1, Rapid a ajuns la cinci meciuri consecutive în campionat fără înfrângere.

La finalul meciului cu echipa lui Cristiano Bergodi, bucuria șefilor de la Rapid a fost una oarecum normală, având în vedere rezultatul stabilit încă din prima repriză.

La meciul de pe Giulești au fost prezenți cei doi acționari ai clubului, Victor Angelescu și Dan Șucu, dar și președintele Daniel Niculae.

Diana Șucu, soția noului acționar de la Rapid, a fost, de asemenea, prezentă la partida cu Sepsi. Aceasta nu a ratat ocazia și a fotografiat bucuria celor trei șefi de la Rapid la finalul meciului.

Imaginea fericirii”, a scris Diana Șucu, pe Instagram, alături de fotografia în care apar Victor Angelescu, Dan Șucu și Daniel Niculae.

Șefii Rapidului / Foto: Instagram @sucudiana

Diana Șucu, soția acționarului de la Rapid, este o prezență obișnuită la meciurile de pe teren propriu ale grupării giuleștene. 

Galerie Foto

Rapid, pe podium

Echipa antrenată de Adrian Mutu a urcat pe podium, pe locul trei, datorită victoriei cu Sepsi, dar ar putea coborî dacă FCSB o învinge pe Hermannstadt duminică, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1.

Clasamentul din Liga 1:

VIDEO Rezumat Rapid – Farul 3-0

Etichete: daniel niculae , clasament liga 1 , victor angelescu , dan sucu , rapid – sepsi , diana sucu , rezumat rapid sepsi , imaginea fericirii rapid sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..