Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după egalul cu Păulești

[ad_1]

  • Premier League: LiverpoolChelsea, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Bucureștenii au remuzat, 0-0, însă în afara jocului, un alt eveniment a ținut capul de afiș.

Răzvan Zăvăleanu, după amicalul jucat de Dinamo cu Păulești

Reprezentantul firmei de insolvență a spus că dificultățile financiare se vor rezolva la un moment dat.

„Toate lucrurile neplăcute au încetat, s-au resetat și de acum ne ocupăm de muncă. Mai devreme sau mai târziu trebuie să vină (n.r. și banii). Noi facem eforturi în acest sens. S-a achitat un salariu, urmează să intre banii după Sorescu și să revenim.

Am mai avut discuții telefonice cu jucătorii, am încercat să înțeleg ce s-a întâmplat. Cred că lucrurile puteau fi gestionate puțin altfel, dar din nefericire a fost așa cum a fost și acum nu mai putem întoarce timpul înapoi. Noi am comunicat în această perioadă, nu cred că mai e cazul de lămuriri suplimentare.

Ne-am lămurit toți, eu sper să fie ok începând de astăzi. (n.r. Trebuia Burcă să iasă să vorbească) Acum, nu suntem chiar în comunism, încât să le interzicem oamenilor să vorbească. Mi se pare în regulă să-și pună punctul de vedere, are o opinie, trebuie să și-o exprime. Nu știu de ce a fost așa criticat.

Există discuții cu mai mulți posibili investitori, însă totul este grevat de ceea ce se întâmplă cu planul de reorganizare, să fie fiabil pentru planul financiar. Toți vor să vadă ce se va întâmpla, dar există numeroase discuții în tot felul de părți”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

VIDEO cu declarația lui Răzvan Zăvăleanu:

Dinamo – CS Păulești 0-0

Dinamo a terminat la egalitate cu CS Păuleşti, 0-0, sâmbătă, la Buftea, în primul său meci amical din acest an.

Jucătorii dinamovişti ‘‘şi-au creat o mulţime de ocazii pe tot parcursul meciului”, potrivit paginii de Facebook a clubului, dar nu au reuşit să înscrie.

  • Dinamo a început cu Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, A. Şerban – Delciu, Larrucea, Dani Iglesias, I. Borcea, A. Florescu – C. Ţîră.
  • În a doua repriză au evoluat Oncescu – Ionescu, Bena, Demici, Amzăr – I. Roşu, Al. Irimia, N. Roşu – Bani, Pop, Ghezzali.

CSA Steaua, liderul ligii secunde, a învins-o cu 7-2 pe CS Păuleşti, formaţie aflată pe locul 7 în Seria a 5-a a Ligii a III-a, într-un amical jucat luna aceasta.

Miercuri 25 ianuarie, dinamoviştii vor disputa un nou amical, împotriva echipei CSO Plopeni, formaţie care ocupă locul 2 în Seria a 5-a a Ligii a III-a.

Etichete: razvan zavaleanu , administraor special dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..