Cristiano Ronaldo a adus la Al-Nassr o „listă de bune practici”  • Bundesliga: MainzDortmund, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Cupa Spaniei: BarcelonaSociedad, miercuri, 22:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo a adus la Al-Nassr o „listă de bune practici”

Starului portughez i s-au făcut toate mofturile și este tratat regește în Arabia Saudită, numai că el a venit și cu niște cerințe. Potrivit presei britanice, atacantul a adus o „listă de bune practici”.

Ronaldo a vrut să se asigure astfel că nu se va mai întâmpla ceea ce s-a întâmplat în ultimul său „mandat” la Manchester United.

Acum, saudiții încearcă să implementeze ce se află pe acea listă.

  • Ronaldo a debutat pentru Al-Nassr într-un meci oficial pe 22 ianuarie, în jocul cu Al-Ettifaq.

Cristiano Ronaldo a fost total nemulțumit de condițiile găsite la Manchester United

Mai mult sau mai puțin direct, Cristiano Ronaldo a făcut cumva referire la condițiile pe care le-a găsit la Manchester United.

În interviul acordat lui Piers Morgan, care a dus la ruperea contractului cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a dezvăluit mai multe detalii care nu i-au plăcut la echipă. Printre acestea s-au numărat și cele legate de investițiile în condițiile de la baza de pregătire.

„Nimic nu s-a schimbat, piscina, jacuzzi, chiar și sala de fitness, tehnologic, în bucătărie, până și bucătarii, pe care chiar îi plac și îi apreciez. S-au oprit în timp și asta mă surprinde.

Da, am rămas surprins, pentru că mă așteptam să văd lucruri diferite în ceea ce privește infrastructura, tehnologia. Dar din păcate, continui să văd lucruri pe care le-am văzut deja când aveam 23 sau 24 de ani”, a spus Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiti incendiare în interviul pentru Piers Morgan

Ronaldo a criticat și conducerea, și pe ten Hag, despre care a spus că nu-l respectă, pentru că nici el nu e respectat de antrenor.

La scurt timp, United a decis că părțile trebuie să se despartă, iar contractul lui Ronaldo a fost reziliat pe 22 noiembrie.

După ce a evoluat la Cupa Mondială fără să fie legitimat la vreun club, pe 30 decembrie 2022 Ronaldo s-a înțeles cu Al-Nassr. Arabii i-au oferit cel mai mare salariu pe care îl are vreun sportiv pe planetă, 200 de milioane de euro pe an.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , al nassr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCitește mai mult..