„Să se spună cum s-au luat licențele de antrenori acum ceva ani”

[ad_1]

  • Serie A: Lazio – Milan, marți, 21:45, DGS 1

  • Bundesliga: Bayern – Koln, marți, 21:30, DGS 2

Tehnicianul „Militarilor” e de părere că toate situația legată de licențele antrenorilor este exagerată de către oficialii FRF.

Daniel Oprița, despre „scandalul licențelor” din fotbalul românesc

„M-am săturat de discuțiile acestea. Eu nu am nimic împotriva lui Croitoru, Pintilii, Poenaru sau alt antrenor. Un club, dacă are încredere în mine, mă ia și dacă sunt 200 de antrenori fără licență. Poate unii se supără, totuși, nu din cauza lui Croitoru nu antrenează un tehnician care tot plânge prin ziare la FC Argeș.

Dacă nu era Croitoru, îl punea pe Prepeliță sau Poenaru. Astea sunt doar motive, motive pentru a se plânge. Eu n-am văzut antrenorii mari să se plângă de acest lucru. Nu l-am văzut pe Olăroiu să facă asta, pentru că se bazează pe el. Nu trebuie să nu-i dea voie să nu antreneze.

Acum, da, se face școală. S-au întâmplat, însă, multe, iar oamenii din țară știu. Știu cum s-au luat licențele, acum ani de zile. Ar trebui să spună și despre aceste lucruri. Acum trebuie să te duci, să faci, să muncești, da, normal.

Clubul plătește pentru că, dacă pune un antrenor care nu e pregătit și care nu are licență, nu o să aibă rezultate. Dar se pare că sunt unii care au rezultate și fără licență”, a spus Daniel Oprița, conform Playsport.

Citește și:

Școala de Antrenori vrea ca Pintilii să fie suspendat! A sesizat Comisia de Disciplină

Pentru a ”dribla” cerințele FRF, roș-albaștrii au decis ca Leo Strizu (55 de ani) să fie în continuare, ”în acte”, antrenorul cu Licență Pro al echipei.

Tertipurile diriguitorilor vicecampioanei Ligii 1 par a nu avea succes, pentru că Școala de Antrenori se pare că a luat atitudine și cere suspendarea lui Pintili. Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, din cadrul Federației Române de Fotbal, ar fi decis să sesizeze Comisia de Disciplină pentru a-l suspenda pe Pintilii.

Conform regulamentelor, inclusiv antrenamentele echipelor din Liga 1 trebuie conduse de o persoană calificată pentru funcția de antrenor. Iar Pintilii nu are licență nici măcar pentru a fi antrenor secund, A. În plus, nu are nici carnet de antrenor. Fostul fotbalist abia a început cursurile școlii și abia peste un an poate obține carnetul.

Mai mult, din staff-ul lui Pintilii nimeni nu are un astfel de carnet. Singurul ”profesionist” este Strizu, dar acesta nu a făcut deplasarea cu echipa în Antalya.

Etichete: mihai pintilii , daniel oprita , antrenor csa steaua , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..