Cine sunt fermierele fierbinți de pe TikTok. Au renunțat la oraș și fac bani pe internet


Trendul #farmtok devine din ce în ce mai popular pe TikTok și totul se datorează unor femei atrăgătoare care le arată tuturor cum decurge viața lor la fermă, lucrând și trăind în natură.


In articol:


Există o tendință în creștere pe TikTok cu tot mai multe videoclipuri care le arată oamenilor cum este să lucrezi la ferme.

Tagul folosit pe rețeaua de socializare este #farmtok – și o mulțime de femei atrăgătoare au încărcat videoclipuri distractive  pentru a-și arăta viața de zi cu zi.

Citește și: Un român, curier în Marea Britanie, este revoltat după ce nu și-a mai primit salariul: „Nu ai timp să mergi nici la toaletă!”

Cele mai multe „fermiere fierbinți” primesc în mod constant cereri în căsătorie de la bărbați din toate colțurile Europei, potrivit Daily Star.

Bărbații vor plimbări cu tractorul, nu și muncă la fermă

Ella Burnett din Cheshire, Anglia, postează adesea videoclipuri cu ea însăși pe TikTok, lucrând la fermă în haine lejere.

Bărbații o bombardează cu complimente, o cheamă la întâlniri sau îi cer să îi plimbe cu tractorul. 

Ella Burnett din Cheshire, Anglia

[Sursa foto: TikTok]

Într-un videoclip mai lung în care Ella le arată urmăritorilor ei cum face treaba grea de la fermă, au curs cererile în căsătorie. Mulți bărbați s-au grăbit să comenteze, numindu-o „frumoasă”, „uimitoare” și „atrăgătoare”.

Cereri în căsătorie pe TikTok

Utilizatoarea de TikTok Jallyn, care postează sub numele de utilizator @jalgiauque locuiește în Ohio și primește mesaje de la bărbați care se oferă să călătorească mii de kilometri pentru a o întâlni în persoană.

Jallyn a postat un videoclip cu ea dansând la ferma ei în cizme de cowboy. 

Blondina primește sute de cereri în căsătorie. Un utilizator de rețele sociale a comentat: „Cu siguranță m-aș muta în Ohio dacă aș avea o șansă să fim împreună”.

Paradă de haine de vânătoare

O „fată fierbinte de la fermă” și-a lăsat fanii fără cuvinte când și-a postat o varietate de ținute de vânătoare pe TikTok.

Tânăra Steph, care poartă numele de Bikini Huntress pe rețelele de socializare, iubește ieșirile în aer liber și merge des la vânătoare.

Frumoasa blondă și-a câștigat numele de Barbie camuflată  datorită echipamentului pe care îl poartă, care este alcătuit din costume de camuflaj și cizme de trekking.

Misterioasa Emma Claire nu își arată niciodată fața pe OnlyFans, dar se clasează printre primii 0,01% care câștigă milioane pe rețeaua pentru adulți.

Misterul identității ei i-a ținut curioși pe toții fanii ei – iar acum ea a dezvăluit că a câștigat 8,5 milioane de dolari din clipurile sexy și și-a folosit câștigurile pentru a cumpăra o fermă la doar 27 de ani.



Citește mai mult..