Derby-ul a început pe străzi! Ultrașii lui Atletico Madrid, gest extrem înaintea meciului cu Real Madrid

[ad_1]

  • Cupa Spaniei: RealAtletico, joi, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: ValenciaBilbao, joi, 21:00, DGS 2

Partida care se va juca pe Santiago Bernabeu a adus discuții între conducătorii celor două echipe, asta după ce fanii lui Atletico au primit puțin sub 350 de bilete.

Fanii lui Atletico Madrid, mesaj dur pentru rivali

Suporterii trupei pregătite de Diego Simeone au început „războiul” cu o zi înaintea confruntării.

Conform presei iberice, deasupra unui pod aflat în Madrid, fanii lui Atletico au „spânzurat” o păpușă care avea tricoul lui Vinicius Junior, alături de un mesaj: „Madridul urăște Realul!”

George Clark este cel din spatele rezultatelor din emisiunea Restaurări remarcabile. Vezi toate episoadele pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum au reacționat cei de la Atletico Madrid după gestul suporterilor 

Reacția oficială din partea celor de la Atletico nu a întârziat să apară.

„Rivalitatea dintre cele două cluburi e grozavă și trebuie să existe respect. (…) După imaginile apărute în presă, în care se transmitea un mesaj de ură cu doar câteva ore înaintea partidei din Cupa Spaniei cu Real Madrid, clubul Atletico Madrid comunică următoarele.

Asemenea gesturi sunt o rușine pentru societatea noastră. Condamnăm orice fel de acțiune de acest gen într-un mod categoric. E responsabilitatea tuturor să evităm asemenea episoade.

Nu știm încă cine a făcut fapta, dar anonimatul nu îi disculpă de responsabilitate. Sperăm ca autoritățile să clarifice ce s-a întâmplat și să se facă dreptate”, au postat pe site-ul oficial cei de la Atletico Madrid.

Etichete: real madrid , atletico madrid , vinicius junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



[ad_2]

Citește mai mult..