Juan Bauza poate pleca de la U Craiova 1948 în această iarnă. ”Au făcut o propunere”

[ad_1]

  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Juan Bauza poate pleca iarna asta de la U Craiova 1948. ”Au făcut o propunere”

Gigi Becali (64 de ani) îl vrea pe fotbalist la FCSB, dar nu este dispus să ofere mai mult de 800.000 de euro, așa cum digisport.ro te-a informat deja, în timp ce Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, susține că nu mai vrea să renunțe așa ușor la jucători, cum a fost în cazul lui Andrea Compagno (26 de ani), vândut către roș-albaștri pentru 1.500.000 de euro. 

Mititelu lasă de înțeles că Bauza poate pleca de la craioveni iarna aceasta, dar nu în Liga 1.

”Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor.

Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face.

Vezi Atacurile de la Paris: Supraviețuitorii și retrăiește episodul șocant care a lăsat o lume în doliu. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Juan Bauza are clauză de reziliere de 8 milioane de euro

Zilele trecute, Mititelu a spus și care este suma pentru care ar fi dispus să-l lase imediat pe Bauza să plece de la FCSB.

”Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă. Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa.

E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă, preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii.

Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. 

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB”, a declarat Adrian Mititelu, citat de as.ro.

Adrian Mititelu nu s-ar mai putea împotrivi dacă Gigi Becali decide să activeze clauza de reziliere a contractului lui Juan Bauza cu U Craiova 1948. Este, însă, foarte puțin probabil, pentru că afacerea l-ar costa pe Gigi Becali 8 milioane de euro.

Gigi Becali și Adrian Mititelu au încheiat o afacere în acest sezon, în urma căreia Andrea Compagno a ajuns la FCSB și U Craiova 1948 a încasat 1.5 milioane de euro.

Etichete: adrian mititelu , nicolo napoli , transferuri fcsb , juan bauza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..