CS Dinamo, reacție după ce Lupu a fost acuzat că a lovit și înjurat un fotbalist. ”Are tot dreptul să se ducă la Poliție”

[ad_1]

  • Liga 1: Univ. Craiova – Hermannstadt, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: Petrolul – Chindia, sâmbătă, 17:00, DGS 1

CS Dinamo, reacție după ce Lupu a fost acuzat că a lovit și înjurat un fotbalist. ”Are tot dreptul să se ducă la Poliție”

Concret, team-managerul celor de la CS Dinamo, formație aflată în Liga 3, a fost acuzat de fotbalist că l-ar fi agresat verbal și fizic, dar și că l-ar fi trimis să se antreneze separat, deoarece nu a dorit să semneze rezilierea contractului. 

Scandalul a ajuns și la urechile lui Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo. Acesta a spus că a stat de vorbă cu Dorobanțu, pe cale telefonică, dar că luni cei doi se vor întâlni față în față pentru a remedia problema. 

În plus, Popa a mai precizat că fotbalistul avea tot dreptul să se ducă la Poliție și că este de competența forțelor de ordine să rezolve chestiunea dintre el și Lupu.

”În primul rând, am văzut filmulețul jucătorului în care menționează faptul că a fost înjurat, lovit de către președintele clubului, este fals. Fake News. Din păcate, jucătorii de la secția de fotbal consideră că team-managerul echipei este președintele clubului. Nu știu că avem o structură mai mare. Eu sunt președintele întregului club, nu doar la fotbal, deci acolo este o confuzie și vreau să clarific.

Eu am văzut filmulețul și am discutat și cu jucătorul mai devreme, și-a prezentat scuzele, mi-a spus că îi pare rău, dar nu a știut. Luni, a rămas că va veni la mine pentru remedierea problemei pe cale amiabilă.

(n.r. – jucătorul a fost la Poliție) Are tot dreptul și până la urmă orice aspect ce ține extra juridic ce mă privește pe mine cu privire la contractul dumnealui și să încheiem contractul pe cale amiabilă este liber să o facă.

Acum, mai departe, ce vor stabili colegii de la Poliție, este fix problema între dumnealui și domnul Lupu”, a spus Popa, conform prosport.ro.

Ionuț Popa: ”Vom discuta cu toți colegii pentru a lua măsurile care se impun”

Popa a mai precizat că se vor lua măsuri și la nivelul clubului, dacă va fi cazul, dar momentan Lupu are parte de prezumția de nevinovăție.

”Totodată, noi o să discutăm cu toți colegii de la Liga 3 pentru a lua măsurile care se impun.

Domnul Lupu spune că nu este adevărat, că aspectele care au condus la acest demers sunt din cauza faptului că a fost exclus din lot și antrenorul nu mai avea nevoie de serviciile dumnealui.

Și s-a ajuns la această situație, având în vedere frustrarea”, a mai spus Popa.

Reacția AFAN după acuzațiile primite de Dănuț Lupu

Despre scandalul de la Dinamo a vorbit și Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN). Acesta a ținut să precizeze că neprimirea lui Dorobanțu la antrenamentele lui CS Dinamo este ilegală, fără să comenteze și celelalte acuzații primite de fostul internațional român. 

„Mi-e greu să trag o concluzie la ce se întâmplă în fotbalul românesc în momentul ăsta. Practica de a trimite jucătorii să se antreneze separat e din ce în ce mai populară și e ceva foarte trist.

Nu, nu este legal. E o formă de discriminare și de constrângere a jucătorilor să accepte rezilieri sau diminuări de salarii.

Regulamentul FIFA interzice de mult această practică și în Europa de Vest nu s-a mai apelat la astfel de practici, pentru că sunt interzise și de regulamentele din țările respective.

Din păcate, practica asta nu e doar la CS Dinamo, se întâmplă la mai multe echipe din țara asta. În loc să se ajungă la un numitor comun, se ajunge la practici de intimidare”, a declarat Hulubei, la Digi Sport Special.

Etichete: ionut popa , danut lupu , scandal dinamo , emilian hulubei , adrian dorobantu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..