Doi copii au ajuns la spital, în urma unui impact violent dintre două mașini într-o parcare

[ad_1]

Accident foarte grav în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca. Doi copii, de 9 și 10 ani, au fost implicați într-un accident dintre două mașini.


In articol:


Un accident grav s-a produs sâmbătă, în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca, între două autoturisme. Doi copii, de 9, respectiv 10 ani, au fost răniți și transportați la spital.

Un bărbat de 39 de ani, în timp ce ar fi intenționat să părăsească cu mașina parcarea unui supermarket, ar fi fost acroșat de un tânăr de 25 de ani.

Citește și: Grav accident rutier: un autoturism și o basculantă s-au ciocnit violent

„Folosind echipamentele din dotare, pompierii au ajutat să iasă afară dintr-un autoturism un bărbat și un minor. În urma acestui eveniment rutier vor fi transportați la spital doi copii de 9 și 10 ani, precum și un adult de aproximativ 40 de ani. Cu toții sunt conștienți și cooperanți”, au

transmis pompierii.

Citește și: Accident în parcarea Brăila Mall

Grav accident rutier: un autoturism și o basculantă s-au ciocnit violent

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Adunații Copăceni în județul Giurgiu. Conform autorităților, nu există persoane rănite.

Zăpada a pus stăpânire pe întreaga țară. La munte există riscul unor avalanșe, Vrancea se află sub alertă meteorologică, iar mai multe drumuri din toată țara sunt închise.

Citește și:  A fost declarată starea de alertă în județul Vrancea. Armata intervine de urgență- VIDEO

Raed Arafat a mărturisit că dacă viscolul va continua,  circulația mașinilor  de mare tonaj ar putea fi oprită.
„La Buzău, din discuţia pe care am avut-o cu prefectul nu este necesară decretarea unei stări de alertă la acest moment, sunt lucrurile în dinamică.  Noi sperăm că în următoarele ore, lucrurile îşi vor reveni la normal.

Citește și:  Risc de avalanșă în Munții Bucegi și Carpații Meridionali. Care sunt sfaturile salvamontiștilor

În cazul în care continuă viscolul, este posibil ca TIR-urile şi maşinile de tonaj mare să nu le mai lăsăm deloc să treacă pe aceste drumuri, să le oprim unde în grupuri, până se rezolvă problema, până sunt deszăpezite drumurile.

Citește și: Un nou incident a avut loc la Pasajul Unirii. Iluminatul a fost oprit în timpul nopții

Trebuie să se înţeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul, pentru că zăpada ajunge din nou pe drum”, a declarat Raed Arafat la Antena 3 CNN.

Citește și:  Zeci de mașini avariate în București din cauza copacilor căzuți- FOTO

 

[ad_2]

Citește mai mult..