PSG a ratat principalul transfer din această iarnă

[ad_1]

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Southampton, azi, 22:00, Digi Sport 2

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Skriniar nu merge la PSG din această iarnă

Fundașul slovac este o țintă mai veche a celor de la PSG, care l-a mai dorit și în vară pe fotbalist. Recent, Skriniar a dezvăluit că a semnat cu gruparea franceză și a spus că mai rămâne doar ca cele două cluburi să ajungă la un acord privind mutarea încă din această iarnă.

Skriniar se află în ultimele luni de contract, iar Inter Milano încearcă să obțină o sumă cât mai mare în schimbul fotbalistului. PSG nu a fost dispusă să plătească cele 20 de milioane de euro solicitate de italieni, astfel că fotbalistul va continua în Serie A și în următoarele luni, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Da, este adevărat. Am semnat cu PSG. Aștept ca cele două cluburi să ajungă la un acord”, spunea Milan Skriniar, zilele trecute.

PSG oferă 10 milioane de euro în schimbul lui Milan Skriniar

Clubul parizian a făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe Milan Skriniar în această perioadă de mercato.

O nouă aventură în compania lui Simon Reeve. De această dată hai să descoperim Myanmar pe Digi World și Digi Online, azi de la 20:00.

Inter a refuzat, însă, categoric și le-a transmis celor de la PSG că fie plătesc 20 de milioane de euro în schimbul lui Milan Skriniar, fie îl vor avea pe slovac din vară în lot.

  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Skriniar, potrivit Transfermarkt
  • Zilina, Zlate Moravce și Sampdoria sunt celelalte formații la care a mai jucat fundașul de-a lungul carierei
  • 27 de meciuri și o pasă decisivă a adunat Skriniar în acest sezon la Inter

Etichete: inter , ligue 1 , psg , milan skriniar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



[ad_2]

Citește mai mult..