Rapid a făcut primul transfer din această iarnă: “Să fiu aici este incredibil”

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

OFICIAL | Rapid a făcut primul transfer din această iarnă: „Să fiu aici este incredibil”

Marți dimineața, Rapid a anunțat sosirea atacantului nigerian, care a semnat un contract valabil până anul viitor, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Totodată, Bamgboye a oferit și prima reacție și a spus că este foarte fericit pentru alegerea făcută.

„Campion Mondial U17, Bamgboye a fost transferat la Rapid de la MOL Fehervar FC și a semnat până în 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

„Mă simt foarte bine să fiu aici și să fac parte din acest club. Sunt foarte încântat de alegerea făcută. Pentru mine, să fiu aici este incredibil, să iau parte la ceva așa de mare și important, cum este Centenarul clubului, așa că mă bucur să fiu aici, acum. Am văzut și suporterii. A fost incredibil să văd că sunt acolo mereu și își susțin echipa orice s-ar întâmpla”, a anunțat Rapid.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Bamgboye, potrivit Transfermarkt.com

În acest sezon, Bamgboye a evoluat în 18 partide pentru echipa maghiară MOL Fehervar, dintre care 6 în preliminariile cupelor europene, 11 în campionatul intern și unul în Cupa Ungariei.

  • Tot în Ungaria, dar la Szombathelyi Haladas, nigerianul a jucat 41 de jocuri, a dat patru goluri și a oferit 5 pase decisive

La MOL Fehervar are 105 meciuri în total, 13 goluri și 19 assist-uri. De asemenea, a luat destul de multe cartonașe galbene pentru un atacant, 21.

Victor Angelescu, anunț despre campania de mercato a Rapidului

Recent, Angelescu spunea că bucureștenii nu au de gând să facă mai mult de două mutări în actuala perioadă de transferuri.

„Nu îmi place să comentez. Suntem 98 la sută aproape să anunțăm transferul (n.r. e vorba de fotbalistul nigerian din Ungaria). O să vedem când ajunge în țară. Nu pot să comentez. Noi suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști.

În momentul de față nu suntem înțeleși decât cu un jucător. Mai mult de două transferuri nu vom face”, a spus Victor Angelescu, la Liga Digisport.

Etichete: liga 1 , rapid , bamgboye


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..