O pasageră s-a luat la bătaie cu însoțitorii de zbor din avion. A ajuns la destinație legată de scaun



O pasageră a fost legată de scaun pentru că i-a lovit și scuipat pe însoțitorii de zbor, în timpul unei curse aeriene a companiei indiene Vistara. Incidentul are loc la câteva săptămâni după ce doi bărbați au urinat pe alți pasageri și pe scaunele din avion, relatează BBC.

Echipajul companiei aeriene a legat-o pe pasagera italiancă de scaun, după ce aceasta ar fi lovit un membru al personalului și ar fi scuipat pe altul. Femeia, care călătorea cu un zbor al companiei Vistara de la Abu Dhabi la Mumbai, a fost reținută la aterizare. A fost eliberată apoi pe cauțiune de poliție.

Avocatul ei a negat acuzațiile, spunând că totul este o „poveste falsă”. Reprezentanții companiei au declarat însă că angajații săi au fost nevoiți să o imobilizeze pe femeie pentru „comportament violent și comportament indisciplinat continuu”.

Potrivit Times of India, un însoțitor de zbor a spus, într-o plângere la poliție, că pasagera l-a lovit cu pumnul și a scuipat. Potrivit plângerii, totul a început când însoțitorul de zbor a atenționat-o pe pasageră, după ce aceasta a plecat de pe locul ei de la clasa economică pentru a se așeza la clasa business. Angajatul o mai acuză pe femeie că „s-a dezbrăcat și a aruncat cu gunoaie în avion”.

Avocatul femeii, Prabhakar Tripathi, a spus pentru BBC că femeia „nu se simțea confortabil” pe locul care îi fusese atribuit și „a cerut să fie mutată pe un loc liber”, ceea ce a provocat un „dezacord” cu personalul avionului. El a mai spus că femeii nu i s-a permis să folosească baia din cauza turbulențelor.

„Ulterior, i s-a permis să meargă la toaletă, dar a fost legată la întoarcere”, a spus Tripathi.

Incidentul a apărut la câteva săptămâni după ce compania aeriană Air India a fost criticată pentru modul în care a gestionat două incidente în care doi bărbați au urinat peste pasageri și peste scaunele din avion. Mai multe anchete au fost începute cu scopul de a stabili ce s-a întâmplat în timpul acestor zboruri.

Editor : M.B.



Citește mai mult..