VIDEO. Momentul șocant în care o femeie e la un pas să fie zdrobită în propria casă de un bolovan uriaș



O scenă incredibilă a avut loc într-o locuință din insula Hawaii. Un bolovan uriaș a intrat ca un tanc într-o casă și a distrus totul în cale. Din fericire, femeia aflată în bucătăria proprie a avut un moment de inspirație și s-a salvat miraculos.


In articol:


Acesta este momentul îngrozitor în care o femeie a fost aproape zdrobită de un bolovan uriaș care i-a spart casa.

Citește și: Pamela a fost ucisă cu sânge rece la doar 18 ani. Mama ei a purtat un tricou cu scena crimei în fața judecătorilor

În imaginile șocante de mai jos se vede cum stânca masivă de 2 metri lățime lasă în urmă o dâră de praf și moloz, în timp ce traversează casa nou construită din Honolulu, Hawaii.

Citește și: Un astrolog renumit, din România, a murit. Mădălina Manole avea 38 de ani

Potrivit The Sun, Caroline Sasaki și familia ei locuiau în noua lor casă de doar o săptămână, când bolovanul a lovit construcția, sâmbătă, în jurul miezului nopții.

Imaginile șocante cu impactul bolovanului

O cameră de securitate din interiorul casei a surprins momentul în care Caroline a evitat la milimetru să fie lovită.

Clipul o arată pe femeia de 65 de ani mergând prin casa ei, când dintr-o dată bolovanul se izbește cu viteză de un zid și trece la distanță mică de americancă.

Femeia a declarat pentru postul local KITV 4: „Nu am vizionat videoclipul, dar ei au spus că dacă aș mai fi făcut un singur pas, probabil că nu aș mai fi acum aici. „Tot ce am auzit a fost bubuitura când sticla de la ușa glisantă s-a spart, așa că m-am dat înapoi. Altfel, cred că ar fi trecut chiar prin mine”.

Casa și o mașină de lux, distruse

Bolovanul uriaș a rupt peretele casei, camera de zi și un alt perete înainte de a se opri într-un dormitor, relatează Hawaii News Now.

Deși casa a suferit pagube majore, iar o mașină a fost lovită, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului bizar.

Telespectatorii au rămas uimiți de filmările dramatice și aparent inexplicabile:

Nu este clar ce a făcut ca bolovanul să se rostogolească – deși, potrivit sursei citate, incidentul vine după zile de ploi abundente.

Anchetatorii au spus că și un alt proprietar al unei locuințe din zonă a relatat că un bolovan mai mic, de aproximativ 1 metru lățime, a lovit zidul său de sprijin, dar nu a intrat în locuință.

Citește și: FOTO. Cum arată fața celei mai frumoase luptătoare MMA după un meci pierdut

Luni, inspectorii de la Departamentul de urbanism și autorizare au fost la fața locului pentru a evalua zona. 





Citește mai mult..