Cum a reacționat Ion Țiriac când a auzit ”Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac”



  • Premier League: TottenhamMan. City, duminică, 18:30, DGS 1

  • Liga 1: CFRFCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Cum a reacționat Ion Țiriac când Virginia Ruzici l-a întrebat ce să facă cu 20.000 de dolari

Galerie Foto

În 1976, Virginia Ruzici a câștigat o sumă consistentă în cadrul unui turneu de tenis din America, însă nu știa la acea vreme ce să facă cu banii, motiv pentru care l-a întrebat pe Ion Țiriac. Acesta a știut imediat cum să gestioneze lucrurile.

”Ion Țiriac a fost managerul meu. Mi-a devenit manager atunci când am început să câștig mai mulți bani. Îmi aduc aminte că l-am rugat să-mi fie manager la New York.

Am ajuns în sferturi la Forest Hills și am câștigat 20.000 de dolari. Nu știam ce să fac cu ei! Erau mulți bani, așa că am mers la Ion Țiriac și i-am zis: ‘Ion, am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei, cum să îi gestionez’.

El mi-a răspuns: ‘Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!’. Și a avut, mi-a deschis un cont. Era anul 1976”, a povestit Virginia Ruzici, în cadrul unui interviu oferit lui Daniel Spatz, pe Youtube.

Virginia Ruzici a obținut în anul 1978 titlul de Grand Slam de la Roland Garros, iar câștigurile sale din tenis sunt estimate la aproape 1.2 milioane de dolari.

Pe lângă Virginia Ruzici, Ion Țiriac i-a mai fost manager și lui Boris Becker (55 de ani), câștigător a nu mai puțin de șase titluri de Grand Slam.

Ion Țiriac ar avea în prezent o avere estimată la două miliarde de euro.

Etichete: ion tiriac , virginia ruzici , manager virginia ruzici


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Citește mai mult..